Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κώστα Εφήμερο

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη του «ThePressProject», Κώστα Εφήμερου.

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους του Κώστα Εφήμερου, εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,

την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του δημοσιογράφου:

«Ο απροσδόκητος θάνατος του Κώστα Εφήμερου αποτελεί ένα οδυνηρό γεγονός.

Ο Κώστας Εφήμερος υπηρέτησε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία σε δύσκολους καιρούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη χρήση των νέων μέσων.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του».

Ο απροσδόκητος θάνατος του Κώστα Εφήμερου αποτελεί ένα οδυνηρό γεγονός.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 13 Ιουνίου 2017

Ο Κώστας Εφήμερος υπηρέτησε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία σε δύσκολους καιρούς, ανοίγοντας νέους δρόμους στη χρήση των νέων μέσων.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 13 Ιουνίου 2017

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους και τους συναδέλφους του.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) 13 Ιουνίου 2017

Τη θλίψη του για «τον πρόωρο, αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου Κώστα Εφήμερου» εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε δήλωσή του.

«Ο προοδευτικός Κώστας Εφήμερος, υπηρέτησε την ερευνητική δημοσιογραφία και υπήρξε από τους πρωτοπόρους στον χώρο του ηλεκτρονικού Τύπου», σημειώνει ο πρόεδρος της Βουλής και εκφράζει «τα ειλικρινή συλλυπητήριά και τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου και εκδότη του “ThePressProject” Κώστα Εφήμερου (Παπαδόπουλου).

Υπήρξε μέλος ευρωπαϊκών δημοσιογραφικών ενώσεων, καθώς και συνεργάτης των WikiLeaks.

Στη σύντομη επαγγελματική του διαδρομή, ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το ανήσυχο πνεύμα του.

Στους οικείους και τη σύντροφό του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

«Ο ξαφνικός θάνατος του Κώστα Εφήμερου, του δημοσιογράφου, συνιδρυτή και εκδότη του ThePressProject, με τις δυναμικές παρεμβάσεις και την κριτική ματιά, προκαλεί βαθιά θλίψη.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Εφήμερου, τους οικείους του και τον δημοσιογραφικό κόσμο για την αιφνίδια απώλεια του», αναφέρει το γραφείο Τύπου της ΛΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα