Στα μαχαίρια Ρωσία – Βρετανία για τον… Σέρλοκ!

Η ρωσική κρατική τηλεόραση που συνεργάζεται εδώ και 4 χρόνια με το BBC για την μετάδοση της δημοφιλούς σειράς Σέρλοκ Χολμς, αποδίδει τη διαρροή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς μια ημέρα πριν την επίσημη προβολή του από το βρετανικό κανάλι, σε επίθεση χάκερ.

Οι Ρώσοι κατηγορούνται πως ανέβασαν στο Διαδίκτυο το τελευταίο επεισόδιο της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς, σχεδόν 24 ώρες προτού παιχτεί από το BBC.

Το τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς που πρωταγωνιστούν οι

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν, επρόκειτο να παιχτεί από το BBC χθες Κυριακή και αναμενόταν να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης όμως αυτό ανατράπηκε με την διαρροή από την πλευρά της Ρωσίας.

Το BBC ανακοίνωσε πως ήδη διεξάγει έρευνα για το κατά πόσο το ρωσικό κανάλι έπεσε θύμα χάκινγκ ή η διαρροή έγινε επίτηδες, για να εκδικηθούν το κλείσιμο των λογαριασμών του Russia Today στην Βρετανία.

Η παραγωγός της σειράς επιβεβαίωσε μέσω Twitter πως το επεισόδιο είναι αυθεντικό.

«Η ρωσική εκδοχή του Σέρλοκ του TFP ανέβηκε παράνομα.Σας παρακαλώ μην το μοιράζετε. Τα καταφέρατε τόσο καλά χωρίς spoilers. Είμαστε κοντά στο τέλος».

Russian version of #Sherlock TFP has been illegally uploaded.Please don’t share it. You’ve done so well keeping it spoiler free.Nearly there

— sue vertue (@suevertue) 14 Ιανουαρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα