Την «πρόοδο» στελεχών που «φοιτούν» στην «Ακαδημία» της ΝΔ επιθεώρησε ο Κυριάκος

Όπως γίνεται στα σχολεία περίπου αυτήν την περίοδο με τη λήξη του πρώτου τετραμήνου – οι «γονείς και κηδεμόνες» προσέρχονται να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους – έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ, προκειμένου να ενημερωθεί από τους «καθηγητές» της για την πρόοδο των μαθητών στελεχών του.

«Στηρίζω με όλες μου τις

δυνάμεις την προσπάθειά τους να συνδράμουν με τις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία τους στην εκπαίδευση στελεχών με πειστικό και αποτελεσματικό πολιτικό λόγο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, προσθέτοντας πως με τις συνεδριάσεις της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, διαμορφώνεται ένα ισχυρό πολιτικό δυναμικό, «μια ομάδα στελεχών, ικανή να συνδράμει ουσιαστικά στη διεύρυνση της απήχησης του ιδεολογικού στίγματος και του προγραμματικού λόγου της παράταξής μας».

Σύμφωνα με τον αδερφό της Ντόρας, οι προσπάθειες για εκσυγχρονισμό των διαδικασιών ανάδειξης και επιμόρφωσης στελεχών δεν σταματούν, καθώς όπως είπε «όλοι μας οφείλουμε να εργαστούμε για να φέρουμε μια νέα εποχή στην πολιτική ζωή του τόπου».

Υ.Γ: Για την ώρα πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τα «μαθήματα» παρακολουθούν και στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας…

Keywords
Τυχαία Θέματα