Πρώτα δύσκολα τεστ για εθνική με Μαυροβούνιο και Σερβία ενόψει Eurobasket

Με δύο ακόμη φιλικούς αγώνες στο Βελιγράδι συνεχίζεται η προετοιμασία της εθνικής ανδρών ενόψει Ευρωμπάσκετ 2017. Σήμερα Παρασκευή (11/8) θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο και αύριο Σάββατο (12/8) τη Σερβία σε δύο δύσκολα ματς – το δεύτερο περισσότερο – που θα αποτελέσουν τεστ για την πορεία της.

Στη σερβική πρωτεύουσα ταξίδεψε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι σε Ρουμανία και Μεγάλη

Βρετανία, στο Διεθνές Τουρνουά της Πάτρας, λόγω ερεθισμού στο γόνατο.

Ο Κώστας Μίσσας και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να τσεκάρουν την πορεία της ομάδας με πιο δύσκολους αντιπάλους και ειδικά την Σερβία, όπως και οι παίκτες που θέλουν να δείξουν τα καλά στοιχεία της Πάτρας σε μεγαλύτερα διαστήματα και σε πιο ιδιαίτερες συνθήκες.

Την αισιοδοξία του για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δεν εφησυχάζει τονίζοντας: «Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

«Στην Πάτρα απλά μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό, για το διάστημα που δουλεύαμε ήταν ό,τι έπρεπε αυτό το τουρνουά,» είπε ο Γιώργος Πρίντεζης και πρόσθεσε: «Σταδιακά πρέπει να ανεβαίνουν οι ρυθμοί και ήρθαμε εδώ για να προχωρήσουμε ένα βήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα