Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε ποτέ τα πόδια μας στο ταμπλό του αυτοκινήτου (video)

Η ιστορία της 33χρονης Audra Tatum που τραυματίστηκε επειδή συνήθιζε να βάζει τα πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτουΓιατί είναι επικίνδυνη η εν λόγω συνήθεια

Η συνήθεια πολλών συνοδηγών να βάζουν τα πόδια τους στο ταμπλό του αυτοκινήτου, ειδικά κατά τη διάρκεια ταξιδιών, είναι επικίνδυνη, όπως προειδοποιούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και αερόσακων.

Ο λόγος είναι ότι δεν πρέπει να τοποθετείται τίποτα ανάμεσα στον επιβάτη και τον αερόσακο γιατί σε περίπτωση σύγκρουσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει

τραυματισμός.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της 33χρονης Audra Tatum η οποία ως συνοδηγός συνήθιζε να κάθεται σταυροπόδι ακουμπώντας το ένα πόδι στο ταμπλό παρά τις προειδοποιήσεις του συζύγου της ότι αυτή η συνήθεια είναι επικίνδυνη.

Πριν δύο χρόνια, καθώς επέστρεφαν στο σπίτι τους, το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε ελαφρά με ένα άλλο αυτοκίνητο πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους. Και ενώ ο άντρας της που οδηγούσε όπως και το παιδί τους που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είχαν μόνο γρατζουνιές και μώλωπες από τη σύγκρουση, η Audra έσπασε τη μύτη της αλλά και τον αστράγαλο και τον μηρό της σε τέσσερα σημεία, επειδή ο αερόσακος τίναξε το πόδι της στο πρόσωπό της!

Πλέον η 33χρονη ζει με δύο βίδες στον αστράγαλο της, δύο στο ισχίο της, και δύο στο γόνατό της και δεν μπορεί να παραμείνει όρθια για παραπάνω από τέσσερις ώρες.

Η Audra πλέον μοιράζεται την ιστορία της για να παροτρύνει τον κόσμο να μην ακολουθεί τη συνήθεια αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα