Προσλήψεις γυμναστών στον Δήμο Αιγιαλείας

Το Ν.Π.Δ.Δ. “Πολιτισμός – Παιδεία-Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας” ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Τομέα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», και συγκεκριμένα ως εξής, ανά ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

3 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα Βάρη 2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα αντισφαίρισης2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης2 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα ποδοσφαίρου

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

1. Να είναι Έλληνες Πολίτες

2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση κ.τ.λ.)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

(1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

(2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.

(3) Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

(4) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

(5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

(6) Βεβαίωση του Δήμου περί μονίμου κατοικίας.

(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

(8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.

(9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα Γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. στην διεύθυνση Βασιλέως Κων/νου 76 στο Αίγιο, τηλέφωνο επικοινωνίας 26910-26694 από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης και για δέκα (10) ημέρες κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα