Πώς σχολιάζουν οι τότε «γαλάζιοι» υπουργοί την απόφαση του Βατοπεδίου (εικόνες)

Την απόφαση της αθώωσης όλων των κατηγορούμενων στην υπόθεση του Βατοπεδίου σχολιάζουν οι τότε «γαλάζιοι» υπουργοί με αναρτήσεις τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολίασε την αθωωτική απόφαση για τους εμπλεκόμενους της υπόθεσης του Βατοπεδίου, με μια ιδιαίτερη αφιέρωση.

Η τότε υπουργός

Εξωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή, έκανε το σχετικό σχόλιο στο πλαίσιο ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Αθήνα 9.84, ενώ λίγο μετά ανήρτησε και ένα tweet όπου ανέφερε τα παρακάτω:

«Αφιερώνω την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπέδι στη μνήμη του Γιάννη Αγγέλου που δεν άντεξε τη λάσπη γι’ αυτή την υπόθεση».

Ο Γιάννης Αγγέλου, ο οποίος απεβίωσε το 2016 μετά από μάχη με την υγεία του, ήταν δικηγόρος και επί δεκαετίες επιστήθιος φίλος, στενότερος συνεργάτης και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή.

Για κανιβαλισμό μίλησε ο Βουλγαράκης

Ο Γιώργος Βουλγαράκης, σε σχετική ανάρτηση στο facebook κάνει λόγο για «κανιβαλισμό», σε βάρος του ιδίου και ζητά συγγνώμη από την οικογένειά του.

Επισημαίνει πως «δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο, ήταν όλα εξ αρχής κατασκευασμένα».

Τέλος, ζητά «συγνώμη απ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για όσα τράβηξαν όλα αυτά τα χρόνια, επειδή ο σύζυγος και πατέρας τους, ήταν ένας ενοχλητικά και ανεξέλεγκτα προβεβλημένος πολιτικός που έπρεπε να βγει απ τη μέση…».

Η απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Βατοπεδίου κλείνει οριστικά έναν κύκλο λάσπης, γράφει ο Δένδιας

«Η αλήθεια έλαμψε», σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια, ο οποίος σχολιάζοντας την απόφαση της υπόθεσης του Βατοπεδίου, δήλωσε πως «η απόφαση της Δικαιοσύνης για την απόφαση του Βατοπεδίου κλείνει οριστικά έναν κύκλο λάσπης, μεθοδεύσεων και συκοφαντίας».

Παράλληλα έκανε και ο ίδιος αναφορά στον Γιάννη Αγγέλου γράφοντας «Δυστυχώς, ο Γιάννης Αγγέλου, ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας, ο οποίος συκοφαντήθηκε άδικα, δεν ζει για να δει τη δικαίωσή του».

Σκευωρίες κατά της κυβέρνησης, λέει ο Καραμανλής – Κατασκευή το σκάνδαλο, λέει ο Ρουσόπουλος

Την απόφαση στην υπόθεση του Βατοπεδίου σχολίασε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τονίζοντας πως «κλείνει μία μεγάλη πληγή» και καταγγέλλοντας «σκευωρίες κατά της κυβέρνησής του», ενώ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, δηλώνει πως απεδείχθη ότι σκάνδαλο είναι η κατασκευή της υπόθεσης Βατοπεδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα