Ο Μάθιου Πέρι είπε πως έδειρε τον Τρουντό και ο Τρουντό του απάντησε (εικόνα)

Ο «Τσάντλερ» εξομολογήθηκε ότι έχει δείρει τον καναδό πρωθυπουργό στο ΔημοτικόΟ Τρουντό έδωσε τη δική του απάντηση

Μπορεί να άργησε αλλά δεν ξέχασε να απαντήσει ο Τζάστιν Τρουντό στη δήλωση που έκανε ο Τσάντλερ από τα φιλαράκια, ότι στο παρελθόν έχει χτυπήσει τον πρωθυπουργό του Καναδά.

«Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε… δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί», είπε ο Μάθιου Πέρι στην εκπομπή

του Τζίμι Κίμελ.

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή ο Τσάντλερ της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», είπε πως τον Τζάστιν Τριντό, που ήταν κατά δύο χρόνια μικρότερός του, τον χτύπησε μαζί με έναν άλλον συμμαθητή του, «από καθαρή ζήλια» καθώς ο τότε νεαρός Τζάστιν ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα – πρόκληση γράφοντας: «Μου έχει έρθει μία ιδέα, και ξέρετε τι, θα ήθελα να δώσω μία γροθιά στον Τσάντλερ @MatthewPerry».

I’ve been giving it some thought, and you know what, who hasn’t wanted to punch Chandler? How about a rematch @MatthewPerry?

Justin Trudeau (@JustinTrudeau) 1 Απριλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα