Ο Μπουτάρης έδωσε την «ευχή» του στον Θεοδωράκη (εικόνα)

Την «ευχή» του στον Σταύρο Θεοδωράκη για την «κούρσα» ηγεσίας στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Ξέρω πόσο ο Σταύρος πιστεύει ότι οποιαδήποτε αναγέννηση του κέντρου θα προκύψει από την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι’ αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που εάν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά του το εύχομαι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπουτάρης.

Ωστόσο,

ο κ. Θεοδωράκης προέβη και σε μία αποκάλυψη, σημειώνοντας πως ο Γιάννης Μπουτάρης ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

«Ευχαριστώ τον Γιάννη για την ευχή – παρουσία ΜΜΕ – να εκλεγώ πρόεδρος του προοδευτικού κέντρου.Τον διαβεβαίωσα ότι θα ενώσουμε την παράταξη», έγραψε μετά τη συνάντηση ο κ. Θεοδωράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ευχαριστώ τον Γιάννη για την ευχή – παρουσία ΜΜΕ – να εκλεγώ πρόεδρος του προοδευτικού κέντρου.Τον διαβεβαίωσα ότι θα ενώσουμε την παράταξη. pic.twitter.com/C0fYcgSpJw

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα, ασχολήθηκαν με αρκετά «σοβαρά» ζητήματα, όπως για παράδειγμα τα… βραχιόλια τους.

Υ.Γ.: Πάντως, θα ήταν φρόνιμο, ο κ. Θεοδωράκης να κρατά «μικρό καλάθι». Άλλωστε, ο κ. Μπουτάρης είναι γνωστός για το πόσο «δύσκολα» (!) δίνει την «ευχή» του στα πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής…

Keywords
Τυχαία Θέματα