Πολίτης της Ιερισσού «βάζει στη θέση τους» τα πράγματα για την Eldorado

Την απόλυτη απάντηση στα «απίθανα πράγματα που έχουν ακουστεί από το συγκεκριμένο κανάλι» έδωσε κάτοικος της Ιερισσού Χαλκιδικής και μέλος του συντονιστικού κατά της εξόρυξης χρυσού, Χρήστος Αδαμίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αδαμίδης κατήγγειλε τον καταιγισμό προπαγάνδας από το κανάλι του Κυριάκου, τονίζοντας ότι «από την Eldorando λένε ότι έχουν επενδύσει 3 δισ. τη στιγμή που η μελέτη της εταιρείας αναφέρει 1 δισ. σε βάθος δεκαετίας».

«Ο κ. Μπερνς έλεγε ότι έχουν επενδύσει

3 δισ., τα δύο δισ. στην αγορά μεταλλευτικής δραστηριότητας και 1 δισ. επενδύσεις ως τώρα. Σύμφωνα όμως με τη μελέτη της εταιρείας όλη η επένδυση είναι 1 δισ. σε βάθος δεκαετίας.

Αναφορικά με τα 2 δισ. που είπε ο κ. Μπερνς ότι έδωσαν για να το αγοράσουν εμείς γνωρίζουμε ότι αγοράστηκε από τον κ. Μπόμπολα 11 εκ. πουλήθηκε μετά από διάφορες μεταβιβάσεις και ο κ. Μπόμπολας έχει βγάλει 480 εκ. από αυτή την ιστορία. Το υπόλοιπο 1,5 δισ. που ακριβώς το έχει δώσει ο κ. Μπερνς;», τόνισε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, κατήγγειλε και τη μονομέρεια στην κάλυψη του θέματος από τα κανάλια που εστιάζουν μόνο στους εργαζόμενους, χωρίς να έχουν δείξει ποτέ τις πορείες και τις συναυλίες των ανθρώπων που διαφωνούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα