«Μήνυμα στην κυβέρνηση η ανταπόκριση εμπόρων στο κλείσιμο των καταστημάτων»

Με τη φράση «μπορεί η είσπραξη μιας ημέρας να χάθηκε, όμως οι συνάδελφοι έμποροι έδωσαν το μήνυμα στην κυβέρνηση» σχολιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) τη μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς (στο 85% σε πανελλαδικό επίπεδο), στο κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή της 7ης Μαΐου 2017.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο ΕΣΘ αναφέρει: «Γνωρίζοντας τα προβλήματα των ηρώων συναδέλφων που επιβιώνουν στα 7 χρόνια της κρίσης,

κατανοούμε πόσο επώδυνο είναι για πολλούς εμπόρους να χάσουν την είσπραξη μιας ημέρας. Δεν είναι φιλοσοφία μας να κλείνουμε τα μαγαζιά μας, αφού αυτό άλλωστε επιδιώκουν κάποιοι και δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους κάνουμε το χατίρι».

Ακόμα, ο ΕΣΘ ευχαριστεί και τους καταναλωτές «που με την απουσία τους από την αγορά χθες, απέδειξαν ότι δεν περιμένουν το άνοιγμα των Κυριακών για να ψωνίσουν» και τους απευθύνει κάλεσμα να «συμπαρασταθούν με τις αγορές τους, εκείνους που με το κλείσιμο των καταστημάτων τους, έδειξαν ότι ενδιαφέρονται για το συμφέρον των πολλών και όχι των ελαχίστων και να απορρίψουν αυτούς που αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα, προσπαθώντας να ζωοποιήσουν την ζωή όλων μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα