Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του Σαμψάκη

Ο Ιωάννης Σαμψάκης πατέρας του πρωταθλητή καταδύσεων, Ανδρόγεω, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του γιου του, ζητώντας τη βοήθεια της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, της Πολιτείας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δείτε επίσης: Σοβαρός τραυματισμός για πρωταθλητή των καταδύσεων

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα welovesports.gr: «Εδώ και λίγες ημέρες το παιδί βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης στην Τρίπολη. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του νοσηλεύθηκε στο ΚΑΤ γα περίπου ένα

μήνα. Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις. Στη δεύτερη μπήκαν μεταλλικά στοιχεία στον πέμπτο σπόνδυλο που έσπασε και αντικαταστάθηκε. Έγινε σπονδυλοδεσία και αποσυμπίεση νωτιαίου μυελού που εξακολουθεί όμως να έχει πρήξιμο.

Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη υπάρχουν 4-5 εξειδικευμένα κέντρα που μπορούν να υποδεχτούν το γιο μου και να ακολουθήσει μια αγωγή. Είναι στη Γερμανία, στη Σουηδία και αλλού. Εκεί πρέπει να μεταφερθεί ο Ανδρόγεως. Εκεί επιβάλλεται να μεταφερθεί. Εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Μπορεί όμως η Κολυμβητική Ομοσπονδία, μπορεί βεβαίως η Πολιτεία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Το παιδί μου έπαθε το ατύχημα εν ώρα εργασίας, την ώρα της προπόνησης. Ένα συνειδητοποιημένο παιδί που ήξερε πώς να κάνει προπόνηση. Δεν πρέπει να του σταθούν και να το βοηθήσουν; Πρέπει λέω εγώ, επιβάλλεται».

Παράλληλα, όμως, ευχαρίστησε και τους φορείς που έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί:

«Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Με συγκινούν αφάνταστα και θέλω σε κάθε έναν ξεχωριστά να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όμως, δεν θέλω να μετράω χρήματα. Θέλω να δω το γιο μου να επιστρέφει στο σπίτι. Να σταθεί και πάλι όρθιος».

Keywords
Αναζητήσεις
ημεριδα στηριξης ανδρογεω σαμψακη
Τυχαία Θέματα