Κόντρα Τζανακόπουλου – Ζούλα με «φόντο»» τον Παππά

Μία… κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείο Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνο Ζούλα και στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, με αφορμή τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά.

Ο κ. Ζούλας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κράτησε αποστάσεις από το Νίκο Παππά, και τις σχέσεις τους με τον Αρτέμη Αρτεμίου.

«Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι “δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου”. Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον

κράτησε αποστάσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας στο twitter.

Έβγαλε και μια είδηση σήμερα ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι «δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου». Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή επί το ευγενικότερον κράτησε αποστάσεις.

— Konstantinos Zoulas (@kzoulas) 9 Απριλίου 2019

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, με γραπτή του δήλωση απαντά στον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου

«Ο κος Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ σήμερα πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί ο κος Ζούλας να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Όπως είπα και στην επίσημη ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει, δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον. Να είναι σίγουρος ότι αυτή η τακτική της προσωπικής στοχοποίησης κυβερνητικών στελεχών, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα