Συνελήφθη ο βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού, Χρήστος Πατσατζόγλου

Περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη φαίνεται πως θα έχει ο πρώην διεθνής παίκτης Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος συνελήφθη για πώληση «μαϊμού» προϊόντων, που είχαν προέλευση από χώρα του εξωτερικού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα, Τρίτη (9/4 ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (3/4) στην Αγία Βαρβάρα μετά από έλεγχο στο όχημά του, όπου βρέθηκαν

αρκετά προϊόντα «μαϊμού» (παπούτσια, εσώρουχα, ρολόγια και γυαλιά). Στη συγκεκριμένη περιοχή, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Ξάνθης, του ΠΑΣ Γιάννινα διατηρεί δυο εμπορικά μαγαζιά. Έχει και ένα στη Χαλκίδα.

Ο «Πάτσα» μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του έδωσε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Τα καταστήματα του δεν έχουν ανοίξει από την ημέρα της σύλληψης του.

Την υπεράσπισή του – σύμφωνα με πληροφορίες – ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του πρώην δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου, με τον οποίο είχε ανακοινωθεί ότι ο Χρήστος Πατσατζόγλου θα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. Μιλάμε για πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που στις επικείμενες εκλογές έχει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝΑΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα