Κόντρα Ρουσόπουλου – Κύρτσου, με «φόντο» τη Β΄ Αθηνών

Μπορεί οι εκλογές να απέχουν αρκετά ακόμα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στην Πειραιώς στελέχη και βουλευτές δεν βρίσκονται σε συνεχείς διεργασίες, με «φόντο» την επάνδρωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Ωστόσο, πολλές φορές οι διεργασίες αυτές οδηγούν ακόμη και σε παρασκηνιακές συγκρούσεις μεταξύ των «γαλάζιων».

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η «ψυχροπολεμική» σχέση μεταξύ δύο «γαλάζιων» δημοσιογράφων, του Γιώργου Κύρτσου και του Θόδωρου Ρουσόπουλου.

Άλλωστε,

όσοι θυμούνται παρασκήνια από το παρελθόν της ΝΔ, γνωρίζουν πως τα δύο πρόσωπα δεν είχαν ούτε στο παρελθόν τις καλύτερες σχέσεις, ειδικά την εποχή της παντοδυναμίας Ρουσόπουλου στη ΝΔ. Κάθε άλλο μάλιστα.

Έτσι, με αφορμή το ενδιαφέρον του κ. Ρουσόπουλου για επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο, η μεταξύ τους κόντρα δείχνει να έχει να αναβιώσει, καθώς στις παλαιές τους διαφορές προστέθηκε ακόμα μία: Η εκλογική περιφέρεια στην οποία επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

Δείτε επίσης: «Ζήτησα συνάντηση με Μητσοτάκη – Θέλω να είμαι υποψήφιος με τη ΝΔ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του altsantiri.gr, ο Γιώργος Κύρτσος κρατάει ανοιχτή την «πόρτα» της Β’ Αθηνών οργανώνοντας συναντήσεις και τραπέζια στην περίπτωση που αποφασίσει να εγκαταλείψει την ευρωβουλή, με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο – όχι τόσο ισχυρό όσο άλλοτε – να διατηρεί στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια εκλογική περιφέρεια…

Α.Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα