Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ο μεγάλος ερωτιΚούλης

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, με το Βόλφγκανκ Σόιμπλε στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Αυτό δεν είναι συνάντηση ρουτίνας πολιτικών… ραντεβού βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα του Έλληνα νεοφιλελεύθερου είναι!

*** Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ προκειμένου να πάρει το χρίσμα από το ίνδαλμά του και θα προτείνει στο Β. Σόιμπλε ένα νεφρό ανα συνταξιούχο, μία θυσία πρωτότοκου κάθε χρόνο και το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.

*** Θα πήγαινε και η Ντόρα στο ραντεβού με το Σόιμπλε για να συστήσει το ζαβό (όπως τότε με τη Μέρκελ) αλλά είναι (Χριστοφο) ράκος αυτές τις μέρες.

*** Μέρα των ερωτευμένων αύριο και με την ευκαιρία να ευχηθούμε σε γνωστά αγαπημένα μας ζευγάρια: Στο Βαγγέλη Βενιζέλο και το Εγώ του! Τον Άδωνη Γεωργιάδη και την πανέμορφη, μανιώδη τηλεπροβολή του! Στη ΝΔ και τη διαπλοκή! Στον Άρη Πορτοσάλτε και το Ευρώ… και τέλος τις ειλικρινείς ευχές μας στο Μάκη Βορίδη και το τσεκούρι του!

*** Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου από τη διαπραγμάτευση, πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη. Χάσιμο χρόνου είναι τα 40 χρόνια που το σόι της και άλλα σόγια κυβερνούν και χρεοκόπησαν τη χώρα και τα κόμματά τους, στην κυριολεξία… και ναι, θα έπρεπε να έχει ποινικοποιηθεί εδώ και καιρό.

*** Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και –εξώγαμη- οφσόρ εταιρεία είχε μαθαίνουμε η «πετυχημένη επιχειρηματίας» Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι. Ήταν τότε που ο Κούλης νόμιζε πως ήταν μαζί αλλά αυτή όχι…! Τέτοιο δούλεμα της κοινής λογικής έχει να πέσει από τότε που αναβλήθηκε ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ λόγω… «τεχνικών προβλημάτων»

Σε άλλα νέα, στο παρακάτω βίντεο σύσσωμη η ηγετική ομάδα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», τραγουδάει τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας και επιδίδεται σε… αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς με τη σβάστικα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ανοχή είναι πλέον συνενοχή…

Keywords
Τυχαία Θέματα