Σταύρος Παντελίδης: Ξεσπάει κατά της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη (video)

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος μίλησε για τον γιο του ανήμερα του ετήσιου μνημοσύνου.

«Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής». Και συνέχισε: «Ήταν ένα παιδί που ούτε κι εμείς οι ίδιοι ξέραμε πόση μεγάλη αξία είχε. Το καταλάβαμε μετά και ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας κι εμείς κι ο κόσμος. Παίρνουμε πολύ δύναμη από τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Όσο για τις ηχηρές απουσίες της σόουμπιζ στο μνημόσυνο ο πατέρας του αδικοχαμένου Παντελή δήλωσε στην κάμερα του Αποκαλυπτικά: «Ο καλλιτεχνικός χώρος συνήθως τέτοια ώρα

κοιμάται και γι’ αυτό τον λόγο, οπωσδήποτε, υπάρχει και δικαιολογία. Αυτοί που τον αγαπάνε πραγματικά ήρθαν και όσοι άλλοι που πάλι τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν κι αυτοί πιστεύω ότι μέσα τους έχουν μια ζεστασιά κι ας είναι μακριά. Αυτό που μας παρηγορεί είναι ο κόσμος και τα τραγούδια του που ακόμα τον έχουν ζωντανό δίπλα μας. Αυτό είναι συνταρακτικό, δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλη οικογένεια».

Λίγη ώρα αργότερα μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και αναφέρθηκε στη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου. «Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα. Ό,τι και να έχει γίνει έπρεπε αυτά τα δύο κορίτσια, αν όχι το τραυματισμένο, αλλά το άλλο, να έρθει να πει στη μητέρα του, σε εμάς, τι έγινε. Ένας σκύλος να χτυπήσει θα πας στον ιδιοκτήτη. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ενώ εμείς πήγαμε στην κοπέλα που τραυματίστηκε, αυτές δεν ήρθαν».

Διαβάστε επίσης:Φρόσω Κυριάκου: «Σπάει» τη σιωπή της – Οδηγούσε ή όχι το μοιραίο τζιπ; (video)

Η συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου on air για τον Παντελή Παντελίδη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα