Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ο άνθρωπος της βροχής

*** ΕΚ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Με αγωνία περιμένει όλη η Ευρώπη σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ολλανδία. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα πρώτα exit-poll του ΠΑΜΑΚ για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι μη αναστρέψιμο και η ΝΔ να κερδίζει την αυτοδυναμία με 47,5 %. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι, εκτός απρόοπτου, ο νέος Ολλανδός πρωθυπουργός!

***

Η Άννα Βίσση κάνει τηλεπωλήσεις, ο Άδωνις είναι ο σούπερ σταρ των μεγάλων καναλιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για αξιοκρατία και ο Μάκης ο Βορίδης για τη δημοκρατία…! Κάπου, σε κάποιο σημείο, πήραμε μία λάθος στροφή και μας έβγαλε εκεί που όλα έχουν χάσει το νόημά τους. Στη ζώνη του μετα-μνημονιακού Λυκόφωτος.

*** «Βρέχει λεφτά και εμείς κρατάμε ομπρέλα», είπε χθες από την Κρήτη ο… «αντι-λαϊκιστής» Κυριάκος Μητσοτάκης. Αγγίζει σε χυδαιότητα το «λεφτά υπάρχουν» του ΓΑΠ.

*** Ποιο Δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ; Ποιος Πορτοσάλτε; Ποιος Μπογδάνος; Το πρόγραμμα που στηρίζει περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι το Survivor. Ολόκληρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της NΔ για τα εργασιακά σε ένα τηλεπαιχνίδι. Μάχες σώμα με σώμα για ένα κομμάτι ψωμί και ασυλία στον πιο δυνατό ή τον πιο πονηρό… ανάλογα!

Μοσκοβισί: – «Η Κομισιόν στηρίζει την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα»
Μητσοτάκης: – «Πάνω απ’ το πτώμα μου»

*** Δεν έχουν το Θεό τους. Προσπαθούν να μας πείσουν πως Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος & Μαντέλης ήταν βασικά στελέχη στις κυβερνήσεις Σημίτη… έλεος κάπου, επιτέλους!

*** Μικρές υλικές ζημιές, ευτυχώς χωρίς θύματα, προκάλεσαν τα γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι εγκληματίες, στην είσοδο της επιχείρησης του Άδωνη Γεωργιάδη στην Κηφισιά. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για τις ανυπολόγιστες ζημιές που έχει προκαλέσει σε ορισμένα μυαλά, η ακραία ρητορική του, τα ανυπόστατα υπονοούμενα και οι post-truth αναλύσεις του.

Να για παράδειγμα, απολαύστε τον να αποθεώνει το δεξί χέρι του Σώρρα, Μιχάλη Καλόπουλο, που είχε βρει βήμα στην εκπομπή του Άδωνη Γεωργιάδη…

H παρακάτω φωτογραφία δεν είναι τρολιά ούτε φοτοσοπαρισμένη. Το Κόμμα Νεοφιλελευθέρων ήταν ένα βραχύβιο κόμμα. Ιδρύθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1977 από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με σκοπό να μετάσχει στις εκλογές του ίδιου έτους. Προσέξτε τι λέει για τους διορισμούς στην Κρήτη! Αυτό λέγεται διαχρονικές αξίες μιας ελληνικής πολιτικής οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα