Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ε.Ε.πικίνδυνοι

Αν και έχω ικανούς τους εγχώριους παρανοϊκούς να προπαγανδίσουν πως για την άνοδο της φασιστικής ακροδεξιάς -ΚΑΙ- στη Γερμανία, φταίνε οι μούντζες στην ελληνική Βουλή, οι αγανακτισμένοι στις πλατείες, ο λαϊκισμός της αριστεράς, τα γιαούρτια στους πολιτικούς, ΠΟΥο τυροπιτάς που δεν έκοβε απόδειξη και το ότι δεν αποδεχτήκαμε το mail Χαρδούβελη… Ας σοβαρευτούμε.

Δεν υπάρχει

πραγματικός ευρωπαϊστής που να μην κατανοεί πως το φασισμό τον ξερνάει διαχρονικά η ιστορία, μέσα από τη φτώχεια, την πείνα και την αναξιοπρέπεια που γεννάει η ανισότητα ως αποτέλεσμα της επιμονής του να βάζουμε το κέρδος πάνω από τον άνθρωπο.

Δεν υπάρχει πραγματικός ευρωπαϊστής, που να ανέχεται πλέον αυτή την Ε.Ε. Μια εγκληματική συμμορία υπαλλήλων των πολυεθνικών και των αγορών.

Δεν υπάρχει πραγματικός ευρωπαϊστής που να μην ανατριχιάζει μπροστά στην σχεδιασμένη κατάρρευση, του σημαντικότερου ευρωπαϊκού κεκτημένου, μετά από αγώνες και αίμα… του Κοινωνικού Κράτους.

Δεν υπάρχει -δεν πρέπει να υπάρχει- πραγματικός ευρωπαϊστής που να πιστεύει στην Ευρώπη των λαών, της αλληλεγγύης και της ισότητας, που να μη θέλει να διαλυθεί αυτό το γραφειοκρατικό μπουρδέλο και να ξαναχτιστεί απ’ την αρχή.

Το ότι αδυνατούμε να κατανοήσουμε το πλέον προφανές, είναι πολύ πιο ανησυχητικό από τις Λεπέν, τους γερμανούς ακροδεξιούς του AfD, τους Αδώνιδες και τους Βορίδηδες αυτού του κόσμου. Τη μισαλλοδοξία της ακροδεξιάς την φύτεψαν στην καρδιά των Ευρωπαίων, η απροσχημάτιστη κοινωνική ανισότητα, η λιτότητα, ο φόβος για το μέλλον και η απληστία του 1%.

Οι ακροδεξιοί λαϊκιστές και οι νεοφιλελεύθεροι κήρυκες της λιτότητας (κυρίως το Λαϊκό Κόμμα που ανήκει η ΝΔ) που θέλουν ουσιαστικά να διαλύσουν την Ευρώπη, δεν είναι ευρωπαϊστές, δεν πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος, την αλληλεγγύη και την εργασιακή δικαιοσύνη. Το κάνουν έχοντας κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό τους από αυτό που έχουν οι (πραγματικά) προοδευτικοί πολίτες. Στην “αριστεία” των λίγων και τον κοινωνικό δαρβινισμό πιστεύουν. Άλλωστε όπως έχει πει και ο Νίκος Μιχαλολιάκος: «Δεν είμαστε μαρξιστές για να μην πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά»

Στην Ελλάδα νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή έδωσαν -και εξακολουθούν να δίνουν- με τη ρητορική τους και χωρίς καμία ντροπή, η ΝΔ του Σαμαρά, του Μητσοτάκη και του Άδωνη.

Να χαίρεστε, λοιπόν, όταν σας λένε το ένα από τα δύο άκρα. Η απόσταση που σας χωρίζει από τους νεοναζί είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που τους ενώνει με τους φιλελέδες του ακραίου κέντρου και της ΝΔ.

ΥΓ. O αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν χθες φάνηκε η άνοδος της ακροδεξιάς στη Γερμανία, φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Να ξεράσει μίσος και να θρέψει το εγχώριο αυγό του φιδιού. Να τα ρίξει και πάλι στους πρόσφυγες. Όσο να ‘ναι, ομιλάει εκ πείρας ο πολιτικός που από γραφικός τηλε-ακροδεξίος έγινε αντιπρόεδρος στη ΝΔ, επειδή ακριβώς ήταν ένας μισαλλόδοξος φασίστας!

Τόσο επικίνδυνος, που μέσα στον ακροδεξιό παροξυσμό του, επιλέγει να ξεχνάει (γιατί ξέρει) πως η κύρια οδός των προσφύγων προς τη Γερμανία είναι η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Όχι η Ελλάδα που έχει μετατραπεί, με την ανοχή των Ευρωπαίων εταίρων μας, σε αποθήκη ψυχών.

ΥΓ2. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δίνει αποστομωτική απάντηση στις αριστερές κορώνες. Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, σε τοποθέτηση για τη δίκαιη κατανομή εισοδήματος, είπε, επί λέξη, “αυτή ήταν η πλατφόρμα του Σουλτς, που τον ήπιε τελείως”

Keywords
Τυχαία Θέματα