Και ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» Ρόμπερτ Νέπερ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ακόμη μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση έρχεται να προστεθεί στην τεράστια λίστα του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στο Hollywood τους τελευταίους μήνες.

O επόμενος που μπαίνει στη «μαύρη» λίστα φαίνεται είναι ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Ρόμπερτ Νέπερ. Η γυναίκα που τον κατηγόρησε είναι η σχεδιάστρια κουστουμιών, Suzan Bertram, η οποία συνεργαζόταν με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια μίας ταινίας.

Η καταγγελία της δημοσιεύτηκε στο «The Hollywood Reporter» και αναφέρει πως ο ηθοποιός σήκωσε τη φούστα της και άρπαξε τον καβάλο της τόσο σκληρά και άγρια που της προκάλεσε αιμορραγία.

Ισχυρίζεται ακόμη, ότι στη συνέχεια την έσπρωξε στον τοίχο και άρχισε να της μιλά πρόστυχα, αλλά εκείνη τον απώθησε και έφυγε μακριά του.

Η γυναίκα αναφέρει πως ήταν τρομοκρατημένη και πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει σε κάποιον για το περιστατικό. Η μόνη που γνώριζε τι είχε συμβεί ήταν η βοηθός της στην οποία το εξομολογήθηκε λίγο μετά.

Μετά από την καταγγελία, ο Νέπερ δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μια δήλωση με την οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες. «Τις τελευταίες εβδομάδες, η σύζυγός μου και εγώ συζητήσαμε για τον πόνο που έχουν βιώσει οι γυναίκες και την ανδρεία που έδειξαν για να βγουν μπροστά. Είμαι σοκαρισμένος που τώρα κατηγορούμαι ψευδώς για βία κατά γυναίκας. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», αναφέρει ο ηθοποιός.

A post shared by Robert Knepper (@robert_knepperofficial) on Nov 8, 2017 at 6:42pm PST

Keywords
Αναζητήσεις
ρόμπερτ νέπερ υποψηφιότητες, ρόμπερτ νέπερ
Τυχαία Θέματα