Η Νικολέττα Βλαβιανού μιλάει για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου»

Η Νικολέττα Βλαβιανού επιστρέφει στην τηλεόραση με τη σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου» και σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της.

Η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στο star από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Η Αγγελική είναι μια γυναίκα η οποία κρατάει μια μεγάλη οικογένεια. Έχει πολλά παιδιά, κυρίως κορίτσια, και ένα αγόρι, το οποίο το “χάνει”, και αυτός είναι ο μεγάλος της καημός. Κατά τ’ άλλα, είναι μια γυναίκα με μεγάλη αγάπη στην οικογένειά

της.Φροντίζει τον άντρα της, τον φούρνο που έχουν, την πεθερά της. Με λίγα λόγια, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ο ρόλος αυτός έχει την ιδιομορφία να έχει δραματικά στοιχεία. Στην τηλεόραση δεν έχω ξανακάνει κάτι ανάλογο, εκτός από ένα επεισόδιο σε σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου. Και αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, όπως με ενδιαφέρει και η συνύπαρξη στο πλατό με τη Ρέινα Εσκενάζυ και τον Κώστα Κιμούλη. Με τη Ρέινα είχαμε δουλέψει στο θέατρο στο “Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” και διατηρούμε μια σχέση βαθιάς εκτίμησης. Όπως την ίδια βαθιά εκτίμηση έχω και για την Ελένη Γερασιμίδου, με την οποία έχω δουλέψει στο παρελθόν και υποδύεται την πεθερά μου. Γελάμε εκ προοιμίου μεταξύ μας, γιατί είναι ευχάριστο, ύστερα από τόσα χρόνια, να ξαναδουλεύουν άνθρωποι που αγαπιούνται».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εφημερίδα espresso: «Στη ζωή έχω μια κόρη, στο σίριαλ τρεις. Δεν γλιτώνω από τη μία, φαντάσου τι γίνεται τώρα με τις τρεις! Καθεμιά έχει τον δικό της χαρακτήρα και βάσει σεναρίου τρώγονται μεταξύ τους, αλλά τις λατρεύω»

Σύζυγός της στη σειρά θα είναι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τον οποίο ανέφερε: «Χρόνια κυνηγούσαμε να δουλέψουμε στην τηλεόραση. Είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο, στην παράσταση “Τα κίτρινα γάντια”. Είναι πολύ σημαντικό ότι με τον Χρήστο έχουμε τελειώσει την ίδια σχολή, που δεν υπάρχει πια, το Λαϊκό Πειραματικό του Λεωνίδα Τριβιζά, και έτσι μας ενώνει ακόμα μία αγάπη, αυτή της σχολής».

Keywords
Τυχαία Θέματα