Σκίμπε για εθνική: Πιο επιθετικοί με Εσθονία στα προκριματικά του Μουντιάλ

Πιο επιθετική θα είναι η εθνική Ελλάδας κόντρα στην Εσθονία στον αυριανό (31/8) αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 σε σχέση με το πρώτο ματς στο Ταλίν, όπως ανέφερε ο προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου.

Ο Σκίμπε επισήμανε, επίσης, ότι έχει αποφασίσει για τους 7-8 παίκτες του αρχικού σχήματος και για τους υπόλοιπους της 11άδας θα αποφασίσει αύριο.

Για το στυλ

παιχνιδιού ανέφερε συγκεκριμένα, «θα παίξουμε πιο επιθετικά απ΄ ό,τι στο Ταλίν. Σε εκείνο το παιχνίδι αναγκαστήκαμε να κάνουμε νωρίς δυο αλλαγές αμυντικών, οπότε δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε το επιθετικό μας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί στο αυριανό ματς».

Όσο για την κατάσταση που αντιμετωπίζει; «Δυστυχώς ο καλύτερος επιθετικός μας λείπει αύριο. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Ο Φορτούνης ευτυχώς παίζει και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Έχω πολύ καλές επιλογές στη διάθεσή μου. Ξέρουμε ότι η Εσθονία ότι είναι πολύ καλή στην άμυνα, είναι και γρήγορη ομάδα, έχει καλούς παίκτες, όπως τον Βασίλιεφ. Εμείς πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε στο επιθετικό κομμάτι».

Όσον αφορά στον Κώστα Μήτρογλου και τον Καπίνο, ο γερμανός τεχνικός ανέφερε: «κατά 20% με 30% θα παίξει ο Μήτρογλου την Κυριακή. Βρίσκεται εκτός εδώ και τέσσερις εβδομάδες. Αύριο ενσωματώνεται. Μιλήσαμε χθες και είπε ότι είναι καλά, αλλά θα πρέπει να τον δούμε. Θα είναι στον πάγκο και θα δίνει συμβουλές στους επιθετικούς που θα τον αντικαταστήσουν. Ο Καπίνο επίσης δεν έχει κάνει προπονήσεις. Ίσως είναι εντάξει για το δεύτερο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα