Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων (εικόνες)

Συνάντηση με την υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη πραγματοποίησε η αντιπροσωπεία του συνδικάτου ΟΤΑ-ΑττικήςΝωρίτερα σημειώθηκε ένταση, με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να σπάσουν την καγκελόπορτα του υπουργείουΟι συμβασιούχοι των δήμων πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων στην καθαριότητα

των δήμων με αίτημα την μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Αντιπροσωπεία του συνδικάτου ΟΤΑ-Αττικής, το οποίο πραγματοποίησε την κινητοποίηση δέχθηκε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ανέφερε ότι το θέμα έχει νομικά κωλύματα και έξι νομικοί από τα υπουργεία Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εσωτερικών επεξεργάζονται νομοθετική λύση.

Νωρίτερα, οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν και εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου, σπάζοντας εξωτερική καγκελόπορτα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει περαιτέρω ένταση.

Οι συγκεντρωμένοι συμβασιούχοι των ΟΤΑ ζητούσαν να συναντηθούν με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, αλλά όταν τους ανακοινώθηκε πως αυτό είναι εφικτό για μετά τις 6 το απόγευμα, ανέβηκαν οι τόνοι, με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να σπάσουν την καγκελόπορτα του υπουργείου.

Νωρίτερα, οι συμβασιούχοι των δήμων πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών.

Την κινητοποίηση διοργάνωσε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το οποίο προκήρυξε στάση εργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Δείτε ακόμη:Νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα – Ραντεβού των συνδικάτων το απόγευμα (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα