Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ (εικόνες)

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι απλήρωτοι δύο μήνες, Μάρτιο και ΑπρίλιοΑπορρίφθηκε το αίτημα της διοίκησης να κηρυχθεί άκυρη η επίσχεση εργασίας

Συνεχίζουν και σήμερα Πέμπτη, για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ «μέχρι να δούμε μια θετική κίνηση από τη διοίκηση του οργανισμού σε ό,τι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ», όπως είπε ο πρόεδρος του συνδικάτου τους,

Δημήτρης Τσερμενίδης.

Διευκρίνισε ότι καθημερινά οι εργαζόμενοι στον οργανισμό θα συνεδριάζουν, προκειμένου να ανανεώνουν την απόφασή τους, αναφορικά με τις κινητοποιήσεις τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι απλήρωτοι δύο μήνες, Μάρτιο και Απρίλιο, ενώ εκκρεμεί η καταβολή μέρους από το δώρο του Πάσχα.

Απορρίφθηκε το αίτημα της διοίκησης να κηρυχθεί άκυρη η επίσχεση εργασίας

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το αίτημα της διοίκησης του ΟΑΣΘ να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να κηρυχθεί άκυρη -ως καταχρηστική- η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση που εξέδωσε η πρόεδρος υπηρεσίας, η αίτηση απορρίφθηκε ως «νόμω αβάσιμη». Η κύρια συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων προσδιορίστηκε για τις 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα