Νέες ανησυχίες για τη Μέρκελ – Έτρεμε ξανά σε συνάντηση με τον Σταϊνμάιερ (video)

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η γερμανίδα καγκελάριος προκαλεί πολλά ερωτηματικά και ανησυχίαΕίχε συμβεί το ίδιο και κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο – Τότε οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί

Η Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει, αυτή τη φορά κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της Γερμανίας Φρανκ – Βάλτερ Στάινμάιερ σήμερα, σύμφωνα με οπτικό υλικό της συνάντησης που κατέγραψε το «Reuters».

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων που η γερμανίδα καγκελάριος

προκαλεί πολλά ερωτηματικά και σκορπά ανησυχία λόγω της δημόσιας εμφάνισής της.

Να θυμίσουμε ότι στις 18/06 η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίστηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στην Καγκελαρία, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση, ενώ οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί.

Στο δεύτερο περιστατικό η καγκελάριος της Γερμανίας, που είναι 64 ετών, παρευρισκόταν στην τελετή αποχώρησης της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εγκαταλείπει την θέση της για να αναλάβει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή στο Κοινοβούλιο.

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου δήλωσε ότι η Μέρκελ θα παραστεί αργότερα στην τελετή ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Δικαιοσύνης.

Σε ερώτηση για το αν η καγκελάριος θα συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής της G20 στην Ιαπωνία απάντησε: «Όλα θα γίνουν κατά το πρόγραμμα. Η καγκελάριος είναι καλά». Σημειώνεται ότι στο Βερολίνο επικρατούν συνθήκες καύσωνα αυτήν την εβδομάδα.

https://t.co/h33okElDS1 | Bundeskanzlerin Merkel zittert erneut https://t.co/F4LNPnlggd pic.twitter.com/0StZO4RXpc

— BuchExtra.de (@buchextra) 27 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα