Έριξε μπουνιά σε φιλικό αγώνα μπάσκετ, έπαθε… κάταγμα και χάνει το Eurobasket (video – εικόνα)

Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στην Ιταλία και την Ολλανδία ενόψει Eurobasket δεν είχε καλή κατάληξη για τον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος δεν διατήρησε την ψυχραιμία του και έριξε γροθιά στον Τζίτο Κοκ.

Αιτία της επίθεσης ήταν ότι ο τελευταίος του έριξε κατά λάθος μια αγκωνιά σε προηγούμενη φάση προσπαθώντας να διεκδικήσει την μπάλα.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Γκαλινάρι. Τα πράγματα,

όμως έγιναν χειρότερα στη συνέχεια, καθώς ο ιταλός φόργουορντ συνειδητοποίησε ότι έχει πάθει κάταγμα στο χέρι, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός Eurobasket, το οποίο ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Ο ίδιος συνειδητοποιώντας ότι έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, ζήτησε συγγνώμη μέσω facebook, γράφοντας: «Κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο στο δεξί μου χέρι. Δεν θα αγωνιστώ με την εθνική ομάδα. Ζητάω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, αλλά και σε όλους γενικά», όμως πολλοί φίλαθλοι τον αποκάλεσαν ανεύθυνο και ανώριμο.

Ο Ολλανδός από την πλευρά του πόσταρε φωτογραφία του προσώπου του με τα σημάδια της γροθιάς και έγραψε τα εξής:

«Δεν υπήρχε καμία ένταση μεταξύ μας πριν, αλλά νομίζω πως κι εγώ τον χτύπησα στην προσπάθειά μου για box out και δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με αυτό. Για την ακρίβεια εγώ έτρεξα να αμυνθώ και ο τύπος μου επιτέθηκε. Είμαι τυχερός που δεν έσπασα το μάγουλό μου.

Όταν συμβαίνει αυτό, δεν το καταλαβαίνεις λόγω της αδρεναλίνης και της έντασης, και δεν το παρατηρείς. Δεν είναι τόσο άσχημα, απλά γίνεται μπλε. Σίγουρα θα τραβήξω τα βλέμματα αύριο στο αεροδρόμιο που θα επιστρέφω σπίτι. Πάντως σας διαβεβαιώ πως δεν ήταν τίποτα σκόπιμο και δεν είχε προηγηθεί τίποτα μεταξύ μας. Πρέπει να είχαν πολλά νεύρα από την πίεση του προπονητή τους, γιατί ήμασταν πολύ κοντά σε όλο το ματς. Προφανώς έτσι έδειξε την δυσαρέσκειά του».

Η φωτογραφία με το πρησμένο μάτι:

Keywords
Τυχαία Θέματα