Νέα δεδομένα ανατρέπουν το μυστήριο με τον τραυματισμό μοτοσικλετιστή στη Δραπετσώνα

Νέα στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότηταςΟι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως το σφαιρίδιο είναι μεταλλικό και όχι μολύβδινοΟ ίδιος δεν βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση να ξεδιαλύνει το μυστήριο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο τραυματισμός μοτοσικλετιστή στη Δραπετσώνα.

Νέα στοιχεία που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας ανατρέπουν τα δεδομένα για το

περίεργο ατύχημα που είχε ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, 90 μέτρα έξω από τούνελ στο περιφερειακό της Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν ένα τραύμα στο κεφάλι του πίσω από το αυτί το οποίο αρχικά πίστεψαν ότι ήταν «αδέσποτο» σκάγι κυνηγετικού όπλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και δεν έχουν ολοκληρώσει τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια την ανάλυσή τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως το σφαιρίδιο αυτό είναι μεταλλικό και όχι μολύβδινο, άρα δεν μπορεί να είναι σκάγι κυνηγετικού όπλου.

Η πιθανότητα που εξετάζεται τώρα είναι το αντικείμενο να είναι ρουλεμάν, καθώς τα σφαιρίδια που χρησιμοποιούνται σε αεροβόλα έχουν άλλο όγκο.

Και το ερώτημα παραμένει εάν το μεταλλικό αυτό σφαιρίδιο το δέχτηκε ο 46χρονος πίσω από το κεφάλι του εν κινήσει και από βολή ή έφυγε από κάποιο όχημα και αυτό προκάλεσε την στιγμιαία απώλεια στην ισορροπία του και το ατύχημα.

Ο ίδιος δεν βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση να ξεδιαλύνει το μυστήριο.

Το χρονικό

Ο 46χρονος άνδρας βγαίνοντας από το δεύτερο τούνελ του περιφερειακού έχασε τον έλεγχο της μηχανής, σύρθηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εκτός από τα κατάγματα διαπίστωσαν πως έφερε και ένα τραύμα στο κεφάλι, πίσω από το αυτί, το οποίο είχε προέλθει από βολίδα.

Ο 46χρονος υπεβλήθει σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση σε κλινική και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα