Εγκλωβισμένη στον πύργο Γκρένφελ μεταδίδει μέσω facebook ενώ καίγεται το διαμέρισμά της

Στη δημοσιότητα νέο συγκλονιστικό βίντεο μέσα από τον φλεγόμενο πύργοΑύξηση των νεκρών αναμένει η αστυνομία

Άλλο ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τις στιγμές αγωνίας που έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα στον πύργο Γκρένφελ κοντά στο Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο έφερε στη δημοσιότητα το Sky News.

Το βίντεο μετέδωσε μέσω facebook η 30χρονη Ράνια Ίμπραμ για την οποία είναι άγνωστο αν είναι ζωντανή ή αν συμπεριλαμβάνεται στους αγνοούμενους και τα

θύματα από τη φονική φωτιά στο Λονδίνο.

Η γυναίκα βρίσκεται πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματός της ενώ ο διάδρομος ακριβώς από έξω έχει γεμίσει καπνούς. Κάποια στιγμή από το διάδρομο ακούγονται φωνές.

«Δεν θα σου κάνει καλό να βρίσκεσαι εδώ. Δεν θα μπορείς να ανασάνεις. Έχεις παιδιά. Ούτε αυτά θα μπορούν να ανασάνουν» ακούγεται να της λέει μια άλλη γυναικεία φωνή.

Η γυναίκα, τελικά, ανοίγει την πόρτα με τον καπνό να εισβάλει στο διαμέρισμα ενώ εκείνη φωνάζει «ελάτε μέσα» σε όσους ενοίκους του 24οροφου κτιρίου βρίσκονταν στον διάδρομο.

Η 30χρονη έμενε στον 23ο όροφο του κτηρίου και το βίντεο πιστεύεται ότι μεταδόθηκε στις 1:40 τα ξημερώματα, περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της πυρκαγιάς.

Αύξηση των νεκρών αναμένει η αστυνομία

Στους δώδεκα έχει αυξηθεί ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών, ενώ οι πυροσβέστες διέσωσαν 65 ενοίκους του πύργου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άνθρωποι είχαν παγιδευτεί μέσα στον φλεγόμενο πύργο, ενώ μερικοί από αυτούς, πήδηξαν από τα παράθυρα στην προσπάθειά τους να γλιτώσουν από τις φλόγες.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, δήλωσε ότι θα διεξαχθεί μία πλήρης έρευνα τονίζοντας ότι: «εάν οι αρχές πρέπει να πάρουν κάποια μαθήματα, θα το πράξουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα