Διάθεση συνεργασίας από την κυβέρνηση για θέματα της Αθήνας, διαπίστωσε ο Καμίνης

Διάθεση συνεργασίας από πλευράς κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Αθήνας, διαπίστωσε, όπως είπε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί «για το καλό της Αθήνας

και των πολιτών της».

«Άκουσα, είπε, με ενδιαφέρον την πρόθεση της κυβέρνησης να αναλάβει πρωτοβουλίες για το κέντρο της Αθήνας, την δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στο Γουδή και την αναβάθμιση των περιοχών του Ελαιώνα και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας». Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή, ο Γιώργος Καμίνης, διαβεβαίωσε ότι ο δήμος της Αθήνας δεν θα αιφνιδιάσει κανέναν και για όλα θα προηγηθούν συζητήσεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Ήδη, μετά από αίτημα του επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρήγα Αξελού, συμφωνήθηκε να συζητηθεί στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε λόγο για «φαρισαϊσμό» από πλευράς της κυβέρνησης, υπενθυμίζοντας τη στάση που είχε στο παρελθόν ο πρωθυπουργός και κάλεσε τον δήμαρχο να ζητήσει από την κυβέρνηση να καταθέσει γραπτώς τις προτάσεις της, στον δήμο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου, ενημέρωσε για τις έντονες αντιδράσεις στο σχέδιο για το γήπεδο του ΠΑΟ από τον δήμο Χολαργού και πολίτες και φορείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα