Μπακογιάννη: Είναι ύβρις αυτό που συμβαίνει με τον Κουφοντίνα (video)

Φανερά φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η εμφάνιση της Ντόρας Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού, αφού για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια του χορηγήθηκε 48ωρη άδεια.

Δείτε επίσης: Βγήκε με άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας (εικόνες – video)

Η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας και σύζυγος του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη, σχολίασε σαν ύβρι την

άδεια αυτή, λέγοντας πως «αν σεβόταν τον νόμο ο κύριος Κουφοντίνας, δεν θα έπαιρνε ένα 45άρι πιστόλι και θα αφαιρούσε τη ζωή πατεράδων, γιων, συντρόφων».

«Θα με συγχωρήσετε αρχικά να πω ότι η γνωστή ψυχραιμία την οποία θεωρητικώς έχουμε ως οικογένεια, δεν την έχω αυτή τη στιγμή, άρα αν πω μία κουβέντα παραπάνω, συγχωρήστε με. Όσα χρόνια κι αν περάσουν το να βλέπεις τον άνθρωπο ο οποίος δολοφόνησε τον δικό σου άνθρωπο, είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε αρχικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε επίσης: Ο πολιτικός κόσμος σχολιάζει τη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα (εικόνες)

«Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Σήμερα ουσιαστικά η κυβέρνηση δεν αποφυλακίζει τον Κουφοντίνα εν κενώ. Υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Βγαίνει ο αρχηγός του Ρουβίκωνα και λέει ότι βγαίνει ο μέγας επαναστάτης. Είμαστε σε μία φάση που έχουν αποφυλακιστεί χιλιάδες βαρυποινίτες λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου, μόλις προχθές έγινε χτύπημα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ από το οποίο κινδύνευσε ένας αστυνομικός των 800 ευρώ. Και όλα αυτά έχουν μία συνέχεια και μία λογική», πρόσθεσε.

«Για την Ηριάννα επειδή απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι έχει βρεθεί αποτύπωμά της σε ένα καλάσνικοφ, ο κύριος υπουργός Δικαιοσύνης, ο κύριος Κοντονής, βγήκε από τα ρούχα του, με εκκλήσεις. Για τον κύριο Κουφοντίνα σήμερα, υπήρχαν κάτι κύκλοι του Μαξίμου οι οποίοι λένε ότι δεν έχουν σχέση. Ε λοιπόν εγώ δεν τους πιστεύω ότι δεν είχαν σχέση.

Πιστεύω ότι ο νέος εισαγγελέας ο οποίος μπήκε στις φυλακές έχει άλλη λογική, διαφορετική λογική», είπε στη συνέχεια, αφήνοντας σαφείς αιχμές σχετικά με παρέμβαση της κυβέρνησης στη χορήγηση της άδειας.

Δείτε επίσης: Πολιτική θύελλα για την άδεια του Κουφοντίνα – Σήμερα περνάει τις πύλες του Κορυδαλλού

Keywords
Τυχαία Θέματα