Δυτική Μακεδονία: Αστυνομικές ειδήσεις

13:01 9/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Γρεβενά: Σύλληψη 76χρονου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, προστασίας αρχαιοτήτων

Συνελήφθη χθες (08-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή των Γρεβενών, ένας 76χρονος Έλληνας για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, προστασίας αρχαιοτήτων καθώς και για λαθρεμπορία.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 76χρονος, βρέθηκαν μέσα στο όχημα 12,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στη συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη,

μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 κιλά και 549,6 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 203 γραμμάρια παραισθησιογόνα αποξηραμένα μανιτάρια, 5 αρχαία μεταλλικά αντικείμενα, 1 κιλό και 16 γραμμάρια αδασμολόγητο καπνό, σύνεργα χρήσης κάνναβης.

Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, δυο κλοπές και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δυο Ελλήνων 20 και 29 χρόνων.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας αφαίρεσαν από δυο σπίτια, σε περιοχές του Δήμου Βοΐου, διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου 1.500- ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα