Αυτή είναι η νέα BMW 6-Series Gran Turismo (εικόνες)

Προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση και άριστη οδηγική άνεσηΥψηλή πολυτέλεια στο εσωτερικό

Η νέα BMW 6-Series Gran Turismo συνδυάζει την άνεση ενός πολυτελούς sedan με την αισθητική ενός coupe. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο μεγάλων διαστάσεων, που προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση και άριστη οδηγική

άνεση.

Εξωτερικά το μήκος του αυξήθηκε κατά 87 εκατοστά σε σχέση με τον προκάτοχό του, φθάνοντας συνολικά στα 5.091 χιλιοστά, ενώ αμετάβλητο έμεινε το πλάτος (1.902 χιλιοστά). Αντίθετα υπήρξε μείωση στο ύψος (21 χιλιοστά). Ξεχωρίζει η μεγάλη μυώδη μάσκα με τους πρότυπους LED προβολείς, ενώ η χαμηλωμένη σιλουέτα βοηθά στη μείωση της αεροδυναμικής.

Σε σχέση με το προκάτοχό του προστέθηκε η πίσω αεροτομή, η οποία εκτείνεται αυτόματα όταν το αυτοκίνητο υπερβαίνει τα 120 χλμ/ώρα και μαζεύεται και πάλι όταν επιβραδύνει κάτω από 80 χλμ/ώρα, βοηθώντας στη μείωση του συντελεστή αεροδυναμικής οπισθέλκουσας στο 0,25 cd.

Ένα τέτοιο μοντέλο θα ήταν αδιανόητο να μην έχει υψηλή πολυτέλεια στο εσωτερικό. Όλο το πιλοτήριο είναι προσαρμοσμένο στον οδηγό, με απόλυτη εργονομία και με υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας εξαιρετική οδηγική απόλαυση και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Η νέα BMW 6-Series Gran Turismo διατίθεται στάνταρ με δερμάτινη επένδυση.

Η τετρακύλινδρη έκδοση της νέας BMW 630i Gran Turismo παράγει ισχύ 258 ίππων από κυβισμό που προέρχεται από τον 2λίτρο κινητήρα με μέγιστη ροπή 400 Nm. Από τη στάση μέχρι και τα πρώτα 100 χλμ/ώρα το μοντέλο χρειάζεται 6,3 δευτερόλεπτα.

Ο 3λιτρος εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας βενζίνης αποδίδει 340 ίππους, έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα και κατανάλωση καυσίμου κοντά στα 8,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Τέλος, ο εξακύλινδρος 3λιτρος κινητήρας diesel αποδίδει 265 ίππους και έχει μέγιστη ροπή 620 Nm, η επιτάχυνση έρχεται σε 6,1 δευτερόλεπτα και η κατανάλωση καυσίμου είναι κοντά στα 5,3 λίτρα/100 χλμ. Οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ 139 και 129 γραμμαρίων ανά χιλιόμετρο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα