Ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή ομολόγησε ότι… τσιμπούσε με βελόνα τους αντιπάλους του

Για ποιον λόγο ο αργεντίνος ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε τη… βελόναΠοιο ήταν το «θύμα» του

Σάλο στην Αργεντινή έχει προκαλέσει η ομολογία του ποδοσφαιριστή της Sport Pacifico, Φεντερίκο Αγιέντε, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Εστουδιάντες είχε ανακαλύψει έναν… σατανικό (ο ίδιος τον χαρακτήρισε έξυπνο) τρόπο για να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του: να τους τσιμπάει με μια βελόνα που είχε κρυμμένη στις κάλτσες του!

O Χουάν Οτέρο ήταν ένα από τα
«θύματα» του Φεντερίκο Αγιέντε

«Τι περιμένετε από μένα να κάνω; Το ποδόσφαιρο είναι για τους έξυπνους. Ξέραμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι βρώμικο και γι’ αυτό τσιμπούσα τους επιθετικούς της Εστουδιάντες. Οι παίκτες από την πρώτη κατηγορία δυσαρεστούνται όταν παίζεις σκληρά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο» εξήγησε ο ίδιος εντελώς κυνικά.

Όπως παραδέχτηκε, είχε ταράξει στις τσιμπιές τον Χουάν Οτέρο, ο οποίος μάλιστα όταν ρωτήθηκε είπε πώς είχε αναφέρει το περιστατικό και στον διαιτητή και στον επόπτη αλλά κανένας δεν τον πίστεψε.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο πρόεδρος της Sport Pacifico, Έκτορ Μονκάντα, δήλωσε απογοητευμένος από τον ποδοσφαιριστή συμπληρώνοντας ότι θα τον διώξει από την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα