Doctoranytime: Στα 5 πιο υποσχόμενα startup του 2016

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 3 χρόνια λειτουργίας, το Doctoranytime.gr συνεχίζει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους Έλληνες ασθενείς.

Μέσα από την εύκολη στην περιήγηση πλατφόρμα ή μέσω τηλεφώνου (τηλ. 215 50 50005), ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να αναζητήσει και να κλείσει ραντεβού με γιατρούς κάθε ειδικότητας και διαγνωστικά κέντρα, ανά πάσα στιγμή και εντελώς δωρεάν. Ο ασθενής μπορεί να επιλέξει τον κατάλληλο για αυτόν γιατρό αξιολογώντας τις γνώσεις, την εμπειρία, τις εξειδικευμένες εξετάσεις που παρέχει κάθε γιατρός, την περιοχή που βρίσκεται, καθώς και

τις αξιολογήσεις και τα σχόλια από άλλους ασθενείς που τον έχουν επισκεφθεί. Η κατ’οίκον επίσκεψη και οι ειδικές τιμές είναι ακόμα μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η υπηρεσία, επιδιώκοντας να καλύψει κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες ανάγκες των ασθενών. Μετά την επιτυχία της στην Ελληνική αγορά, η καινοτόμος υπηρεσία επεκτάθηκε φέτος και στην αγορά του Βελγίου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

The post Doctoranytime: Στα 5 πιο υποσχόμενα startup του 2016 appeared first on Doctoranytime blog | Ενημερώση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Αναζητήσεις
doctoranytime τηλ
Τυχαία Θέματα