Δερμοαπόξεση: Λείο και καθαρό δέρμα με μικροκρυστάλλους

Η εικόνα ενός προσώπου καθαρού και λαμπερού συνδυάζεται με τη νεότητα, γι’ αυτό και πέρα από άλλες αισθητικές επεμβάσεις που μπορούμε να εφαρμόσουμε για την εξάλειψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών είναι σημαντικό η βάση του προσώπου να είναι απαλή και αναζωογονοποιημένη.

Η ιδανικότερη λύση είναι η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μια θεραπεία απλή και ανώδυνη.

Ποια είναι η διαδικασία;

Σε πρώτο στάδιο γίνεται ήπια δερμοαπόξεση με το Smartpeel, το οποίο εκτοξεύει από την ειδική diamond κεφαλή

του χιλιάδες μικροκρυστάλλους που καθαρίζουν απαλά το δέρμα και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, γίνεται η εξαγωγή σμήγματος με τη χρήση φαγεσωροεξαγωγέα και ακολουθεί βαθιά ενυδάτωση με ειδικές επανορθωτικές κρέμες. Είναι εντελώς ανώδυνη και η επιστροφή στην καθημερινότητα γίνεται άμεσα χωρίς σημάδια και οιδήματα.

Τι αποτελέσματα έχει;

Με τη συγκεκριμένη θεραπεία, πραγματοποιείται βαθύς ιατρικός καθαρισμός και απολέπιση των νεκρών κυττάρων. Το πρόσωπο μένει λείο και καθαρό χωρίς μαύρα στίγματα και ανοιχτούς πόρους. Σημαντική είναι η συνεισφορά των μικροκρυστάλλων στη λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών, τη μείωση των πανάδων αλλά και την ανάπλαση και τη σύσφιξη του προσώπου με τη δημιουργία νέου κολλαγόνου. Τέλος, λόγω της καλύτερης ροής της λέμφου, η δερμοαπόξεση, μειώνει τυχόν οιδήματα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, ράχη, χέρια αλλά και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος έχει ανάγκη αναζωογόνησης και βελτίωσης της υφής της.

Extra Tip: Στην Cosmetic Derma Medicine εφαρμόζεται καθαρισμός χωρίς ατμό, καθώς κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να οδηγήσει σε έξαρση ροδόχρου ακμής και ευρυαγγειών.

The post Δερμοαπόξεση: Λείο και καθαρό δέρμα με μικροκρυστάλλους appeared first on Doctoranytime Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα