Τρεις τρόποι να αναβαθμίσεις το χθεσινό ντελίβερυ

19:10 25/7/2016 - Πηγή: e-Food

Θα σε ενδιέφερε να φας το χθεσινό ντελίβερυ σήμερα και να είναι εξίσου νόστιμο με χθες; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ήδη την απάντηση:

Σουβλάκι:

Aν περίσσεψε κρέας από καλαμάκι, μπορείς να το ζεστάνεις στο φούρνο μικροκυμάτων (ή στο φούρνο σου - θα χρειαστεί περίπου 12 λεπτά στους 150 βαθμούς!) και να το ανακατέψεις με την πράσινη σαλάτα που σου αρέσει περισσότερο. Αν έχει περισσέψει και πίτα ή ψωμί, κόψε μικρά κομματάκια και άπλωσέ τα σε ένα ταψί με λίγο λάδι
και αλατοπίπερο και ψήσ’τα για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς (για έξτρα μεγαλεία μπορείς να προσθέσεις και τριμμένη παρμεζάνα). Φτιάξε μία σως με λάδι, λεμόνι και λίγο γιαούρτι και πες ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό σου που έφτιαξε τέτοιο αριστούργημα. Καταβρόχθισε ελεύθερα!

Τάρτα Πίτσας

Αν σου πέφτει πολύ βαριά η ξαναζεσταμένη πίτσα το πρωί, μπορείς να την μετατρέψεις σε ένα εντυπωσιακό πρωινό που θα ευχαριστήσει ακόμα και τους πιό απαιτητικούς καλοφαγάδες. Σε ένα μπωλ ανακάτεψε την πίτσα που περίσσεψε κομμένη σε μικρά κομμάτια, δύο χούφτες φρέσκο σπανάκι, πέντε αυγά, 250 γραμμάρια τυριού της επιλογής σου και μπόλικο πιπέρι. ‘Απλωσε ένα έτοιμο φύλλο κρούστας σε ένα ταψί, χύσε το μίγμα του αυγού πάνω στο φύλλο και ψήσε την τάρτα σου για περίπου σαράντα λεπτά στους 180 βαθμούς. Δεν χρειάζεται να μας ευχαριστήσεις, αλλά σίγουρα θα θέλεις!

Mπεργκερομακάρονα

Αν περισσέψει μπιφτέκι από το burger σου, λιώσε το με ένα πηρούνι και ανακάτεψε το με ένα φλυτζάνι σάλτσα ντομάτας, αλατοπίπερο, ρίγανη και μαϊντανό και άσε τη σάλτσα να δέσει σε μέτρια φωτιά (περίπου 20 λεπτά). Μαγείρεψε τα αγαπημένα σου μακαρόνια και ανακάτεψε τα με την υπερ-σάλτσα σου και μπόλικο τυρί! Καλή όρεξη σεφ! Για περισσότερα food hacks, εμπιστεύσου τη FOODini!
Keywords
Τυχαία Θέματα