Θετικό σήμα από Ντάισελμπλουμ εν όψει Eurogroup: «Μπορούμε να συζητήσουμε για το χρέος»

Θετικό σήμα έδωσε ο πρόεδρος του Eurogroup και Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Γερούν Ντάισελμπλουμ, εν όψει της έναρξης της συνεδρίασης στο Άμστερνταμ.

Το ζήτημα του ελληνικού χρέους είναι μια συζήτηση η οποία δεν είχε γίνει ξανά, σημείωσε, προσθέτοντας ότι «το μόνο που είχαμε ήταν μια υπόσχεση ότι εάν οι Έλληνες τηρήσουν πλήρως το πρόγραμμα, θα εξετάζαμε μέτρα για το χρέος. Οπότε είμαστε στην αρχή αυτής της κουβέντας και χαίρομαι που μπορούμε να έχουμε
αυτή τη συζήτηση».

.@CNBC interviewing Minister @J_Dijsselbloem at start of the Eurogroup meeting. #ECOFIN starts ±13h15. pic.twitter.com/8bD0Ij8th7

— EU2016NL (@EU2016NL) April 22, 2016

Όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ, τα νέα από την Αθήνα είναι καλά, οπότε «ας δούμε πού βρισκόμαστε. Αν σημειώσουμε πρόοδο στο περιεχόμενο του προγράμματος και τα επόμενα βήματα, τότε πρέπει να αρχίσουμε συζήτηση για το χρέος. Είμαστε ακόμα στην αρχή αυτής της συζήτησης, οπότε μην περιμένετε συμφωνίες σήμερα».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα