Ισραηλινός ποδοσφαιριστής συνελήφθη στην Τουρκία

Ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης τουαφέθηκε ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε συλληφθεί για υποκίνηση μίσους. Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ αφού εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς τους ομήρους που κρατούνται στην Γάζα κατά την διάρκεια αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει σήμερα στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, το Ισραήλ έχει στείλει ειδικό αεροπλάνο για να μεταφέρει στο Ισραήλ τον Σαγκίβ Γεχεζκέλ.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής

συνελήφθη με την κατηγορία της «δημόσιας υποκίνησης του κοινού σε μίσος και διχόνοια» επειδή κατά τη διάρκεια αγώνα της τουρκικής Σούπερ Λιγκ έδειξε μήνυμα για τις 100 ημέρες από την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ και την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός παίκτης της ομάδας της Αντάλιασπορ, Σαγκίβ Χεχεσκέλ, μετά το γκολ που έβαλε κατά της Τράπζονσπορ έδειξε στις κάμερες μήνυμα γραμμένο με μαρκαδόρο στον επίδεσμο του χεριού του, το οποίο έφερε το άστρο του Δαυίδ και έγραφε στα αγγλικά «100 ημέρες, 7/10», την ημέρα δηλαδή των επιθέσεων της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

⚽️ L'international israélien Sagiv Jehezkel

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραηλινός, Τουρκία,israilinos, tourkia