Ένας διαφορετικός χάρτης σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών των ηγετών κάθε χώρας

Κατά καιρούς κάνουν το γύρο του Διαδικτύου διάφοροι χάρτες.

Από τον χάρτη που παρουσιάζει το κόστος ζωής σε κάθε σημείο του κόσμου, στον χάρτη της τρομοκρατίας και των περιοχών που έχουν δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος ή τον παγκόσμιο χάρτη μετανάστευσης του Ο.Η.Ε. και από τον χάρτη των χωρών που μπορείς να επισκεφθείς με κάθε διαβατήριο, στο χάρτη που παρουσιάζει τα πιο κοινά επίθετα σε κάθε χώρα ή τον χάρτη για την τέλεια διαδρομή για το γύρο της Ευρώπης. Ή εκείνον που παρουσιάζει την εξέλιξη των ευρωπαϊκών γλωσσών και, φυσικά, τον χάρτη του Game of Thrones.


Τις τελευταίες ημέρες, όμως, ο χάρτης που πραγματικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον κυβερνοχώρο και έγινε αμέσως viral σε Reddit και Twitter έχει μάλλον απρόσμενο περιεχόμενο.

Ο χάρτης, που παρουσιάζεται στο Dadaviz ταξινομεί τις χώρες ανάλογα με το χρώμα μαλλιών των ηγετών τους και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εντοπίζει κανείς τις γκρίζες, καφέ και ξανθές ζώνες, σε απρόσμενα σημεία του πλανήτη.

The hair colour of our world leaders

Source: http://t.co/K4ATd5ZBmq
- pic.twitter.com/H3OYOpGm1D

Amazing Maps (@Amazing_Maps) May 22, 2015

Μπορείτε, επίσης, να δείτε τι θα συμβεί, εάν πληκτρολογήσετε το όνομα σας στους χάρτες του Google Maps.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα