ΑΝΕΛ: Καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων

«Προειδοποιητική βολή» προς την κατεύθυνση της κυβέρνησης ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις, θα μπορούσε να θεωρηθεί η τοποθέτηση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία δήλωσε στο Mega ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δώσουν «καμία συγκατάθεση στη λήψη επώδυνων μέτρων που θα επιβαρύνουν κι άλλο τον ήδη ταλαιπωρημένο και εξαθλιωμένο ελληνικό λαό».

«Τα λάθη
της προηγούμενης κυβέρνησης είναι δυστυχώς πολλά και είναι αυτά που καθορίζουν το παρόν» ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «οι μνημονιακές προηγούμενες συγκυβερνήσεις αποτελούν τους κύριους υπεύθυνους για την κοινωνική καταστροφή της χώρας αλλά και της ελληνικής οικονομίας. Με αφορμή τις λανθασμένες πολιτικές του παρελθόντος είναι εμφανής η στοχευμένη προσπάθεια από την πλευρά των δανειστών ώστε με διάφορα τεχνάσματα να καταφέρουν να πετύχουν την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας».

Όπως ανέφερε, μια κριτική ματιά στα μέχρι τώρα δεδομένα θα οδηγήσει στη διαπίστωση ότι «η σημερινή κυβέρνηση κάνει μια σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση, ώστε να επιτευχθεί μια έντιμη συμφωνία, μια επωφελής λύση για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Και απ’ ότι διαφαίνεται αυτή η έντιμη συμφωνία θα επιτευχθεί και τα αποτελέσματά της θα δικαιώσουν τον ελληνικό λαό».

Ωστόσο, υπογράμμισε, «η πολυφωνία που εκφράζεται από διάφορες πλευρές για την επερχόμενη συμφωνία, δεν ωφελεί σε τίποτα την πορεία των διαπραγματεύσεων αντίθετα την επιβαρύνει και προκαλεί ανασφάλεια στον ελληνικό λαό σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα».

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα