Χριστόδουλος Ξηρός: Αυτή είναι η γυναίκα-μυστήριο που αναζητείται

Την πλαστή ταυτότητα της γυναίκας που εθεάθη με τον Χριστόδουλο Ξηρό τις τελευταίες μέρες πριν τη σύλληψή του, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Η πραγματική κάτοχος της ταυτότητας, μίλησε στη HuffPost Greece και δήλωσε έκπληκτη πως μπόρεσαν οι παραχαράκτες να βρουν τα στοιχεία της.

Μέσα στο κρησφύγετο του Χ. Ξηρού στην Ανάβυσσο έχει βρεθεί μεγάλος αριθμός όπλων, εκρηκτικών υλών και πολλών αντικειμένων που παραπέμπουν στην δημιουργία εκρηκτικών μηχανισμών. Η γυναίκεία πλαστή ταυτότητα φέρει το όνομα Ελένη Μελανή για την οποία η αστυνομία αναζητεί πληροφορίες. Παράλληλα αναζητείται
ένας άνδρας ο οποίος ενοικίασε το διαμέρισμα τον Ιούνιο του 2014 του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί . Στο κρησφύγετο βρέθηκαν ακόμη σημειώσεις με δρομολόγια προσέγγισης και διαφυγής καθώς και εναλλακτικές διαδρομές για το χτύπημα που ετοίμαζε ο Χ.Ξηρός.

Τέλος όπως δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ χθες ελήφθη βιολογικό υλικό από τον Χ. Ξηρό το οποίο ταυτοποιείται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε βιβλίο το οποίο είχε τοποθετηθεί μέσα στο δέμα - βόμβα που είχε σταλεί στο Α.Τ. Ιτέας τον Απρίλιο του 2014.
Keywords
Αναζητήσεις
η λιτσα που παιζει ντραμσ απο την κατερινη, η λιτσα που παιζει ντραμσ απο κατερινη
Τυχαία Θέματα