To αναπάντεχο τετ α τετ ενός οδηγού με έναν ρινόκερο δεν κατέληξε και τόσο καλά

Ιπποπόταμοι: Eίναι εκείνοι οι χαριτωμένοι παχουλοί γίγαντες, που δεν θέλετε να ανακαλύψετε τη σατανική πλευρά τους.

Ένας οδηγός στην Νότια Αμερική την ανακάλυψε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο όταν ένας ιπποπόταμος του επιτέθηκε με το κεφάλι του την ώρα που εκείνος διέσχιζε μία γέφυρα με το φορτηγό του.

Η σοκαριστική συνάντηση καταγράφηκε σε βίντεο που δείχνει το μαινόμενο ζώο – που έχει ανάλογο μέγεθος με μία μπανιέρα – να συνθλίβει το μπροστινό μέρος του οχήματος του οδηγού σαν να επρόκειτο
για ένα αλουμινόχαρτο.

«Το πήρα απόφαση ότι ο ιπποπόταμος δεν ήταν πρόθυμος να σταματήσει ποτέ να χτυπά το αυτοκίνητό μου», είπε ο 26χρονος οδηγός Wilus Ceronie , μιλώντας την Παρασκευή στο Latest Sightings. «Χτύπησε με το κεφάλι του (το φορτηγό) και στη συνέχεια προσπαθούσε να το δαγκώσει. «Υποθέτω ότι μετά από αυτό κατάλαβε ότι δεν είχε τίποτα να κερδίσει και απλά έστριψε και έφυγε».

Ο Ceronie είπε ότι μόλις επέστρεψε μετά την πρώτη μέρα δουλειάς του στην Mozambique όταν συνέβη το ατυχές συμβάν. Είπε ότι στην θεώρησε πως ο ιπποπόταμος είναι φιλικός με τους ανθρώπους διότι έβλεπε ότι κάποιοι οδηγοί είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους και κατέγραφαν με την κάμερά τους το ζώο.

Οι ιπποπόταμοι μπορεί να δείχνουν αξιολάτρευτοι, αλλά θεωρούνται ως ένα από το πιο επικίνδυνο και επιθετικός είδος θηλαστικών στον κόσμο. Πέραν του ότι έχουν τεράστια δόντια, που μπορεί να φθάσουν έως και τις 20 ίντσες σε μήκος, είναι επίσης σε θέση να τρέχουν 14 μίλια/ ώρα και είναι επίσης γνωστό ότι μπορούν να σκοτώσουν τους ανθρώπους αν αισθανθούν απειλή, σύμφωνα με το ζωολογικό κήπο του Diego.

Ο Ceronie φαίνεται να καταλάβε για τα καλά τι σημαίνει κίνδυνος.

«Παρά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό μου και ειδικά στην πόρτα που δεν μπορούσε καν να ανοίξει νιώθω ευγνώμων που δεν τραυματίστηκα στο τέλος της ημέρας», δήλωσε στο Latest Sightings.

*Aποδόθηκε στα ελληνικά από την παγκόσμια έκδοση της Huffington Post

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα