Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (7/12) – Σκορπιοί εκμεταλλευτείτε τις… δελεαστικές προτάσεις

06:00 7/12/2023 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, η Σελήνη είναι στον Ζυγό και φέρνει στα ζώδια, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις στα ζευγάρια. Αναθέρμανση συναισθημάτων, αισιοδοξία, διπλωματία, ενσυναίσθηση. Νέα ξεκινήματα και ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Κριός

Η νευρικότητα σε καταβάλλει και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, δεν θα αποφύγεις τη σύγκρουση με πρόσωπα που σε βοηθούν στην καριέρα σου. Απόλαυσε όμορφες στιγμές και

άφησε πίσω ό,τι σου δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες.

Ταύρος

Εκφράζεις τις σκέψεις σου στους συνεργάτες σου και θέτεις τις μελλοντικές φιλοδοξίες σου. Νέα ξεκινήματα και κλείσιμο ζητημάτων με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμος

Θετικά αποτελέσματα σε νομικά θέματα που σε απασχολούν, ενώ η επικοινωνία, σου ανοίγει νέους δρόμους. Η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και η συναναστροφή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε γεμίζει χαρά.

Καρκίνος

Κλείνεις υποθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, με θετικό οικονομικό αποτέλεσμα. Εντυπωσιάζεις με τη δοτικότητα που εκδηλώνεις απλόχερα και σε γεμίζουν χαρά φίλοι και συγγενείς. Διεκδικείς με πάθος αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Λέων

Οι συγκρούσεις και οι ανταγωνισμοί δημιουργούν προβλήματα σε συνεργασίες. Δεν δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να σου πουν τα δικά τους σχέδια. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην οδηγείς στα άκρα, την κατάσταση.

Παρθένος

Παίρνεις πρωτοβουλίες στον χώρο της εργασίας και συζητάς όσα σε απασχολούν. Οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού σε χαροποιούν ιδιαίτερα και δημιουργούν προϋποθέσεις για σχέδια και συνεργασίες. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει στα ύψη.

Ζυγός

Εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητά σου και την αισιοδοξία σου. Ζεις υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και απολαμβάνεις τον χρόνο που περνάς με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σήμερα τραβάς την προσοχή και είσαι το επίκεντρο σε ό,τι κι κάνεις.

Σκορπιός

Διαχειρίσου τις συνεργασίες σου για να έχεις σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Εκμεταλλεύσου τις προτάσεις που αφορούν το εμπόριο και είναι αρκετά δελεαστικές. Ξεπερνάς την γκρίνια και επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Απόφυγε τη σύγκρουση σήμερα, γιατί δεν σου ταιριάζει. Επικεντρώσου στις φιλίες καθώς θα πάρεις αποστάσεις από κάποια άτομα. Ανατροπές στις εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες. Εστίασε στους στόχους που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Αιγόκερως

Ισορρόπησε τις σχέσεις με συναδέλφους και φτιάξε τη διάθεση σου, καθώς μόνο έτσι λειτουργείς και δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Ασχολήσου με την διατροφή σου και γέμισε ενέργεια και καλή διάθεση.

Υδροχόος

Παίρνεις πρωτοβουλίες και ξεμπλοκάρεις θέματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς έχεις αφήσει πίσω τα νεύρα. Επικοινωνείς άμεσα με άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον και βρίσκεις ισορροπίες.

Ιχθύς

Με τη δημιουργικότητα σου, αποδίδεις άψογα στην καριέρα σου. Οι εκκρεμότητες από το παρελθόν θα λυθούν, αν δεν είσαι ανασφαλής. Περνάς ευχάριστα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα