Taylor Swift: Στην κορυφή της λίστας με τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του 2023

21:07 6/12/2023 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift είναι στην κορυφή του κόσμου και έχει τον έλεγχο περισσότερο από ποτέ. Το 2023 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της. Και γι’ αυτό κοσμεί και το εξώφυλλο του τεύχους του PEOPLE με τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα του 2023.

Η περιοδεία της Eras Tour κατέρριψε κάθε ρεκόρ και βοήθησε τη Swift να γίνει δισεκατομμυριούχος, σύμφωνα με το Forbes. Οι επανεκτελέσεις των πρώτων άλμπουμ

της έκαναν ακόμη και τους δίσκους βινυλίου δημοφιλείς στην Gen Z. Το 1989 (Taylor’s Version) έσπασε το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη εβδομάδα πωλήσεων βινυλίου που έγινε ποτέ τον Οκτώβριο, με τουλάχιστον 580.000 αντίτυπα που πουλήθηκαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Και η 12 φορές νικήτρια των Grammy παραμένει μια δύναμη στην pop κουλτούρα. Ήδη έχει προκαλέσει Taylor-mania στο NFL καθώς ζει το ειδύλλιό της με τον επιθετικό των Kansas City Chiefs, Travis Kelce.

Έπειτα από 17 χρόνια στο προσκήνιο, «ξέρει πότε, πού, πώς να προωθήσει [τη δουλειά της], αλλά ξέρει επίσης πότε, πού, πώς να είναι φυσιολογική και να είναι ένας άνθρωπος που απλά ζει τη ζωή της» λέει ο Tim McGraw.

Μεγαλωμένη σε μια φάρμα χριστουγεννιάτικων δέντρων κοντά στο Wyomissing της Πενσιλβάνια μετακόμισε με την οικογένειά της στα 14 της χρόνια στο Nashville για να κυνηγήσει τα μουσικά της όνειρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα