Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (8/1) – Αιγόκεροι αφήστε την παιδικότητά σας να βγει στην επιφάνεια

07:31 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, η Σελήνη είναι στον Τοξότη και δίνει στα ζώδια αισιοδοξία, σφαιρική αντίληψη και κοινωνικές επαφές. Ταξίδια, περιπέτειες και ευνοικές συναντήσεις. Νέες γνωριμίες με δυσκολία στη δέσμευση.

Κριός

Κλείνεις συμφωνίες που αφορούν τις δημόσιες σχέσεις και το εμπόριο, οι οποίες αποδίδουν και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Απολαμβάνεις την παρέα με τα κοντινά σου πρόσωπα και νιώθεις όμορφα. Επιτέλους αφήνεις πίσω τις ανασφάλειες που δημιουργούν εντάσεις

με τους γύρω σου.

Ταύρος

Ξεσπάς σε κοντινά σου άτομα ή στον/στην σύντροφό σου λόγω της έντασης που νιώθεις. Ασχολήσου με οικονομικά θέματα και τακτοποίησε συμφωνίες με φορείς του δημοσίου και τράπεζες. Νέα γνωριμία σε οδηγεί σε ερωτικά καρδιοχτύπια.

Δίδυμος

Οι φίλοι σε βοηθούν να οργανώσεις τα σχέδιά σου και σε γεμίζουν χαρά. Δουλεύεις με ομαδικό πνεύμα και αυτό σε πάει πιο κοντά σε αυτά που θέλεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η θα συναντηθείς με πρόσωπο που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Καρκίνος

Μην αφήνεις την απαισιοδοξία να ρίξει τη διάθεσή σου. Τώρα μπορείς να κλείσεις θέματα από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούν. Αποφασιστικότητα, δυναμισμός και αυτοπεποίθηση σε βοηθούν να κάνεις τα σωστά βήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και πετυχαίνεις στον χώρο εργασίας σου. Πρωταγωνιστείς και κινείσαι με ιδιαίτερη επιτυχία. Κοντινά σου πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον στηρίζουν τις επιδιώξεις σου.

Παρθένος

Επαφές από το επαγγελματικό περιβάλλον δρομολογούν συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Εξέφρασε τις απόψεις σου καθώς πιθανόν να γίνουν αποδεκτές. Έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με άτομα που γνωρίζεις και να νιώσεις όμορφα.

Ζυγός

Απόφυγε την αδιαλλαξία που δεν προσφέρει τίποτα, όπως και το να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα από το περιβάλλον σου. Αναλαμβάνεις αρκετά σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος.

Σκορπιός

Οικογενειακά θέματα σε αγχώνουν και αξιοποιείς την αποφασιστικότητά σου για να δώσεις λύσεις. Η εργασιακή σου κατάσταση σε προβληματίζει αν και οι προσπάθειες που καταβάλλεις, ικανοποιούν τους ανωτέρους σου.

Τοξότης

Αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λόγω του εγωισμού που σε διακατέχει σήμερα. Προσοχή να μη δημιουργείς αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου. Ο εγωκεντρισμός και η διάθεση ελέγχου, επηρεάζει και τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον για το εισόδημά σου, ενώ βρίσκεις ανταπόκριση σε συναδελφικό επίπεδο. Άφησε να βγει στην επιφάνεια η παιδικότητα που κρύβεις για να περάσεις όμορφα με τον/την σύντροφό σου.

Υδροχόος

Νιώθεις ασφάλεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον και η επικοινωνία με τους οικείους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεπεράσεις τους φόβους. Συζητήσεις για το εισόδημά σου έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ιχθύς

Επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το περιβάλλον σου είναι ικανοποιητική και σε βοηθά να ξεφύγεις από σκοτεινές σκέψεις και απαισιοδοξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα