Kanye West: Το δημόσιο ευχαριστώ στην Bianca Censori και η ανάρτηση καρφί

20:30 7/1/2024 - Πηγή: InStyle

Mε μία “έκρηξη” αγάπης, ο Κanye West θέλησε να ευχηθεί στην Biana Censori για τα γενέθλια της. Ο ράπερ έκανε πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Bianca Censori και κάποια τρυφερά λόγια για την ίδια. Κάποια από αυτά που έγραψε, θεωρήθηκαν καρφιά προς την πρώην σύζυγο του, Kim Kardashian.

Η ανάρτηση του Kanye West
για τα γενέθλια της Bianca Censori

«Χρόνια πολλά στην πιο όμορφη σούπερ και εμβληματική μούσα», έγραψε ο West στο Instagram το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. «Μια καταπληκτική γυναίκα με IQ 140, με ταλέντο στην αρχιτεκτονική. Σε ευχαριστώ που έμεινες δίπλα μου, όταν όλοι μου γύρισαν την πλάτη.Η πιο καταπληκτική μητριά για τα παιδιά μας. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ που μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί μου»έγραψε μεταξύ άλλων ο ράπερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Αργότερα έκανε κι άλλη ανάρτηση και έγραψε: ” Μου λείπεις όταν ξυπνάω και δεν είσαι δίπλα μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Ο West και η Censori, σχεδιάστρια για το εμπορικό σήμα του Kanye, Yeezy, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα τέλη του 2022, όταν αυτός και η Kim Kardashian, οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Oι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ από τους ίδιους, παντρεύτηκαν κρυφά τον Δεκέμβριο του 2022. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, πριν λίγο καιρό η σχέση τους πέρασε μεγάλη κρίση όταν ο Κanye απομονώθηκε για να ετοιμάσει τα νέα του τραγούδια, και δεν είχαν καθόλου επικοινωνία.

Όπως όλα δείχνουν όμως, ξεπέρασαν τις διαφωνίες που είχαν και διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα