Τα μικροσκοπικά σορτς των 70s είναι ξανά τάση -Ποιες celebrities τα φοράνε ήδη

12:32 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Αν αφήσουμε τους celebrities και τις πασαρέλες να αποφασίσουν, θα μας πουν πως ναι, γίνονται και πιο μικροσκοπικά! Κάποτε τα λέγαμε εσώρουχα, τώρα τα ονομάζουμε micro shorts. Αλήθεια, τι από τα δύο είναι τελικά;

Με την άνοιξη να κάνει την εμφάνισή της, η μόδα είναι πάντα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Και φέτος, ένα κομμάτι που επιστρέφει δυναμικά από τη δεκαετία του ’70 είναι τα μίνι σορτς. Ναι, αυτά που αφήνουν τους μηρούς ακάλυπτους. Όμως, αυτό το revival φαίνεται να διχάζει τις απόψεις.

Η επιστροφή των μίνι σορτς:
Μια νέα τάση από τα παλιά

Από τις διασημότητες μέχρι τα πιο γνωστά fashion brands ανά τον κόσμο, τα μίνι σορτς είναι και πάλι στο προσκήνιο. Καθώς οι σχεδιαστές προσφέρουν μια νέα εκδοχή για τη σύγχρονη εποχή, αυτά τα μικροσκοπικά denim παντελόνια προβλέπεται να είναι ένα από τα πιο hot trends αυτή την άνοιξη.

Όπως είναι αναμενόμενο ωστόσο, η επανεμφάνιση τους έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ενώ ορισμένοι τα υμνούν ως μια αποδέκτη τάση, άλλοι τα απορρίπτουν ως πολύ αμφιλεγόμενα κομμάτια που δύσκολα μια γυναίκα θα μπορούσε να φορέσει στο καθημερινό street style -πόσο μάλλον στη δουλειά της.

Τα μίνι σορτς έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να τα υποστηρίζουν και άλλους να τα κριτικάρουν. Ακόμα κι εμείς, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν τασσόμαστε υπέρ ή κατά τους. Αν είναι μόνο για show ή αν όντως μιλάμε για ένα πραγματικό ρούχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)

Οι στιλιστικές προτάσεις

Παρά τις αμφισβητήσεις, υπάρχουν τρόποι να φορεθούν τα μίνι σορτς με έναν τρόπο που θα τα κάνει λιγότερο αποκαλυπτικά, όπως για παράδειγμα με ένα oversized σακάκι, με ένα οπάκ ή ακόμα και διάφανο καλσόν, και γενικά με τον τρόπο που ορίζει το no pants trend. Με το να ντύσουμε δηλαδή υπερβολικά πολύ το πάνω μέρος, για να εξισορροπήσουμε την κατάσταση.

Όμως, μήπως έτσι χάνεται λίγο και το νόημα των micro-shorts; Μήπως δεν είναι φτιαγμένα για να καλύπτονται;

Καταλήγοντας…

Η μόδα είναι συχνά υποκειμενική. Καθώς τα μίνι σορτς επιστρέφουν στο προσκήνιο, η συζήτηση για το αν είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υιοθετήσουμε ή όχι, συνεχίζεται. Όπως και να έχει, η μόδα συνεχίζει να εξελίσσεται, παρέχοντάς μας συνεχώς νέα πράγματα αν όχι να φοράμε, τουλάχιστον να συζητάμε και να εξερευνούμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney Brasil | Fã-site (@sydneysbra)

Keywords
Τυχαία Θέματα