Η Jennifer Lopez ψάχνει σπίτι φορώντας το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια

10:28 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez και o Ben Affleck ψάχνουν σπίτι στη Νέα Υόρκη, όμως δεν είναι αυτό το μεγάλο νέο! Αλήθεια, εσείς τι θα φορούσατε για να νιώθετε άνετες σε μια τόσο μεγάλη πόλη και προκειμένου να βρείτε το σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά σας;

Αν ρωτάτε εμάς πάντως, σίγουρα δεν θα φορούσαμε ψηλοτάκουνα παπούτσια και πόσο μάλλον με έξτρα πλατφόρμα για περισσότερο ύψος. Αν ήταν να επιλέξουμε κάτι για μια τέτοια περίπτωση, σίγουρα θα

ποντάραμε στα άνετα flat ή ακόμα καλύτερα στα αθλητικά που θα φορούσαμε και στο γυμναστήριο. Αλλά βλέπετε, εμείς δεν είμαστε η JLo!

J in heels!

Το Σάββατο, η σταρ εθεάθη στο Μεγάλο Μήλο να ψάχνει σπίτι με τον σύζυγό της, Ben Affleck. Μας απέδειξε πως μέχρι και αυτό μπορεί να το κάνει πάνω στα πιο ψηλά παπούτσια. Ως απόδειξη της αντοχής της, η JLo επέλεξε ένα ζευγάρι nude peep-toe πέδιλα που την έκαναν να μοιάζει σχεδόν στο ίδιο ύψος με τον Ben. Συνδύασε τα φανταστικά παπούτσια της με τζιν παντελόνι σε γραμμή καμπάνας και ένα καμηλό ζιβάγκο με μαύρες ρίγες. Το στιλ της ταίριαζε με το μάλλινο παλτό της. Βέβαια, η γυαλιστερή Hermes Birkin τσάντα δεν έλειπε από το σύνολο. Eνώ τα γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς και τα γιγαντιαία διαμαντένια σκουλαρίκια ολοκλήρωναν το κατά τα άλλα πρωινό look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana (@jlosgolden)

Αν και έχει επιλέξει παρόμοιες εμφανίσεις στο παρελθόν, η JLo συνεχίζει να επιμένει στην αγάπη της για τα ψηλοτάκουνα. Αποδεικνύει έτσι τη συνέπειά της στο στιλ και τη μόδα. Το παράδοξο θα ήταν να τη βλέπαμε με μπαλαρίνες! Εξάλλου, η αυτοπεποίθηση και η αγάπη για το στιλ δεν γνωρίζουν συμβιβασμούς, ακόμα και σε καθημερινές δραστηριότητες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)

Keywords
Τυχαία Θέματα