Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η χειρότερη χρονιά της ζωής της, τα κιλά και οι φήμες εγκυμοσύνης

10:28 2/4/2024 - Πηγή: InStyle

Νέο βίντεο δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για την διαδικτυακή της εκπομπή στο Youtube. Αυτή τη φορά, καλεσμένη της ήταν η make up artist Γιώτα Δρέβελη και μαζί διηγήθηκαν ιστορίες πίσω από φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στα social media.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από μια φωτογραφία αποκάλυψε πότε γνώρισε τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα ενώ όπως εξομολογήθηκε και οι δύο τότε ήταν σε άλλη σχέση.

«Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020

είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου…» ανέφερε η influencer. «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει» πρόσθεσε.

Στην πορεία, η ίδια μίλησε για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο της ζωής της. «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου».

«Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν», σημείωσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα