Η αλήθεια πίσω από το μυστήριο της εξαφάνισης της πριγκίπισσας Charlene του Μονακό

Μετά από 6 μήνες απουσίας, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό επέστρεψε στην οικογένεια της αλλά όχι στα βασιλικά της καθήκοντα. Μάλιστα, η ίδια δεν είχε προλάβει καν να εγκατασταθεί όταν δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν ότι δεν μένει πλέον στο παλάτι. Φήμες περί χωρισμού με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, ακόμα και covid ή κάποια σοβαρότερη ασθένεια, ξεκίνησαν να διαδίδονται στα μέσα ενημέρωσης.

@vorsten

Μάταια το παλάτι προσπάθησε να υποβιβάσει το θέμα της απουσίας της, λέγοντας ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι η πριγκίπισσα

Charlene είναι «κουρασμένη». Η φωτογραφία όμως που κυκλοφόρησε με την Charlene να είναι όχι απλώς κουρασμένη, αλλά φανερά εξασθενημένη έχοντας χάσει το μισό της βάρος, αναζωπύρωσε τις φήμες περί ασθένειας και όχι μόνο ψυχικής.

@newselegantsite

Φίλοι της πριγκίπισσας αποκάλυψαν ότι η Charlene αντιμετώπισε μια σοβαρή λοίμωξη ΩΡΛ στην Νότια Αφρική απ’ όπου και κατάγεται.

«Δεν μπορούσε να φάει στερεά τροφή για περισσότερους από έξι μήνες εξαιτίας όλων των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε από τότε. Έτρωγε με καλαμάκι, μόνο υγρά, και έτσι έχασε σχεδόν το μισό βάρος του σώματός της».

«Η Charlene δεν έχει χάσει το μυαλό της και σίγουρα δεν υποφέρει από προβλήματα ψυχικής υγείας. Είναι άδικο να παρουσιάζεται έτσι. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει ότι παραλίγο να πεθάνει στην Νότια Αφρική», η ίδια πηγή αναφέρει.

@hola.com

Το παλάτι από την άλλη προσπαθεί να «μαζέψει τα σπασμένα», επιμένοντας ότι ο γάμος του βασιλικού ζεύγους δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ότι η πριγκίπισσα Charlene «ήταν ξεκάθαρα εξαντλημένη, σωματικά και συναισθηματικά και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στα επίσημα καθήκοντα ή ακόμα και την οικογενειακή ζωή».

Η εικόνα της πριγκίπισσας όμως, αναμφίβολα αποδεικνύει μία πιο σοβαρή κατάσταση που δεν επιδέχεται υποβαθμίσεις για λόγους ιδιωτικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα